SAŠA POPOVIĆ: Brena je ličila na trafo-stanicu na početku karijere! (FOTO)

- Kada je Fahreta počela da nastupa sa mojim bendom znala je četiri pesme, a posle je rasturala na nekoliko svetskih jezika. Direktor jednog hotela žalio se da nismo doveli pevačicu, jer je ona bila visoka i krupna - rekao je čelnik "Granda"

  • 10

Čelnik "Grand produkcije" Saša Popović rekao je da je pevačica Lepa Brena na početku karijere ličila na trafo-stanicu! Naime, Saša je objasnio da je njegov bend tokom 80-ih godina ostao bez pevačice, te ju je zamenila Fahreta koja je tada bila krupna i visoka i direktori hotela u kojima su nastupali nisu voleli njen izgled, jer nije ličila na ženu.

- Moj bend je ostao bez pevačice, koja je bila pravi haos. Njen muž, prvoklasni bokser, nije dozvoljavao da mu se žena bavi pevanjem. Morali smo da nađemo drugu pevačicu, i iz jednog manjeg mesta u kojem smo nastupali preporučili su Brenu. Kada je došla na poslovni razgovor sa drugaricom, pomolio sam se da je drugarica pevačica - rekao je Saša u emisiji kod Ivana Ivanovića.

Popović je dodao da je Lepa Brena na početku karijere bila veoma krupna i visoka, te mu je jedan direktor hotela rekao da liči na trafo-stanicu.

- Kada smo počeli da nastupamo sa Brenom, to je bio pravi haos. Na početku je znala samo četiri pesme, ali posle je rasturala, na nekoliko jezika je pevala. Direktor jednog hotela u kojem smo nastupali mi je ozbiljno rekao da sam doveo trafo-stanicu, a ne pevačicu - našalio se Saša na račun Breninog izgleda na početku karijere.

Bivši harmonikaš, a danas najuticajniji čovek u Srbiji rekao je da je zbog Brene operisao dve kile, jer ju je 15 godina dizao na ramena.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.D.

    17. novembar 2013 | 10:59

    A ti si Sale licio na Kusturicinog Perhana...

  • SUNCE

    17. novembar 2013 | 09:54

    TACNO TAKO JA VAS ZNAM IZ TASA, YUGOSLAVIJA HOTELA,,,,, ONA TRAFO STANICA A TI MIS

  • Bajica

    17. novembar 2013 | 10:18

    I sad je trafostanica samo sad ima mnogo vise silikona od stare trafostanice....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA