Ljubina ćerka se porodila u osmom mesecu trudnoće!

Sedamnaestogodišnja Aleksandra pre sedam dana donela je na svet devojčicu, međutim, Ljuba još uvek nije posetila ćerku, iako je poslala cveće i plišanog medu u bolnicu

  • 18

Nekadašnja farmerka Ljuba Pantović Subotić postala je baka pre sedam dana! Njena maloletna ćerka Aleksandra porodila se u osmom mesecu trudnoće, kako saznaje "Alo", i na svet donela devojčicu!

Otac bebe je nekadašnji Ljubin dečko Aleksandar Čabarkapa, koji je sa Aleksandrom otpočeo romansu nakon što je kik-bokserka ušla u rijaliti. Po završetku "Farme" Ljuba i njena sedamnaestogodišnja ćerka demantovale su trudnoću, dok su čudni odnosi u porodici i kontradiktorne izjave neretko zbunjivali javnost.

Čabarkapa se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru, a srećne vesti preneo mu je advokat, dok novopečena baba Ljuba Pantović nije imala komentar.

Aleksandrin stric Srba Subotić kaže da se ona i beba dobro osećaju, ali da im u posetu Ljuba još uvek nije došla, iako je u bolnicu poslala cveće i plišanog medu.

- Devojčica je rođena sa 2,2 kile u Gradskoj bolnici, pa su prebačene u Institut za majku i dete. Sada su dobro, ali još nisu dali devojčici ime. Majka hoće da se zove Magdalena, dok Aleksandrin otac Karađorđe želi da joj da ime Vasilica - rekao je Srba za "Alo".

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA