TREĆA SREĆA: Udaje se Maja Nikolić!

"Moj dečko nije političar, niti je iz SNS-a. Čovek živi u inostranstvu i možda će biti gradonačelnik Beograda i to je njegova jednina veza sa politikom, ali ne želim da otkrivam njegov identitet", rekla je pevačica

  • 14

Nekadašnja rijaliti zvezda Maja Nikolić rešila je da još jednom stane na ludi kamen! Temperamentna pevačica četiri puta do sada je bila verena i dva puta u braku - sa prvim mužem, Mirkom Šćepanovićem, ima sina Novaka, nakon kojeg se udala za Vuka Kandića, od kojeg se takođe razvela i ima sina Lazara.

Ova Nišlijka je za "Blic" potvrdila da se venčanje sprema, ali da još uvek ne želi da otkrije identitet svog ljubljenog, iako ističe da bi jednog dana mogao da bude gradonačelnik Beograda.

- Ne udajem se u februaru, kako se priča po gradu, već malo kasnije, u martu. Ali kad bude vreme, čuće se. On ne voli da se o njemu piše i zato ne mogu ništa da vam kažem. Moj dečko nije političar, niti je iz SNS-a. Čovek živi u inostranstvu i možda će biti gradonačelnik Beograda i to je njegova jednina veza sa politikom - rekla je Maja, koja planira da se sa budućim suprugom skrasi upravo u prestonici Srbije.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    22. novembar 2013 | 00:32

    Jadan covek koga zeni, garant je i on dileja...

  • zullu

    22. novembar 2013 | 00:53

    Osećam da će deveti brak biti presudan za njenu sreću...

  • sasa stankovic

    22. novembar 2013 | 01:07

    I onda se ona pita zašto joj ne daju decu ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA