X FACTOR: Željko Kristini: Ne govori da je neko sigurni pobednik! (VIDEO)

Navedeni članovi žirija popularnog takmičenja ponovo nisu imali isto mišljenje oko jednog kandidata. Sve ovo možete pogledati u novoj epizodi "X Factora", koji je na programu u utorak u 21:15 na televizij "Pink"

  • 2

Poslednja audiciona epizoda prvog regionalnog pevačkog šou programa "X Factor" na programu je u utorak u 21:15 na televiziji "Pink", a sudeći po najavama i u petoj epizodi očekuju nas vrhunski talentovani pevači i sjajna zabava!

U najnovijoj video najavi epizode Kristina je pokazala svoje oduševljenje pevanjem jednog kandidata, koji je, kako nezvanično saznajemo, došao iz Austrije u Srbiju samo zbog učešća u ovom prestižnom takmičenju! Po završetku interpretacije, Kovač je, inače poznata po oštrim komentarima, ovoga puta bila i više nego zadovoljna:

- Ja mislim da smo mi sada odgledali nastup jednog od potencijalnih pobednika našeg "X Factora"! Očarao si me! - rekla je Kristina.

Ova njena izjava izazvala je negodovanje Željka Joksimovića koji joj se obratio rečima:

- Ja te molim da tako ne govoriš. Ima puno sjajnih kandidata, hajde da budemo objektivni i kolegijalni! - rekao je Željko.

Kristina ga je prekinula i bez ustezanja rekla da je ona vrlo objketivna:

- A to što ste ti i Kiki "bube lenje", pa nećete da ustanete čoveku, to je druga stvar! - dodala je Kristina.

Željko je ostao pri svom stavu da je njegova koleginica preterala u subjektivnom iznošenju stava, pa je ponovio da je potrebno biti objektivan. Publika je malo negodovala, dok su Emina i Kristina i posle odlaska takmičara sa scene bile oduševljene!

- Fenomenalan je! Odličan je! - vidno zadovoljne rekle su članice "X Factor" žirija. Kako je kandidat pevao i na koji način je reagovao na komentare strogih sudija saznaćemo u novoj epizodi koja je na programu u utorak uveče na televiziji "Pink".

Po završetku audicionih epizoda, sledi sledeća faza takmičenja, takozvani "boot camp" u kojem će se naći 130 najboljih kandidata.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    24. novembar 2013 | 23:43

    Ova Kristina se ponaša kao da je najtalentovanija i najpametnija osoba na svetu i da samo ona može da vidi ko je talentovan a ko nije. Strasno!! Da je toliko pametna napravila bi daleko veću karijeru, nebi bila toliko zavidna nekim pevacima.

  • savetnik

    24. novembar 2013 | 22:29

    Sve gluma...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA