MARIJA ŠERIFOVIĆ: Ne volim veliki penis, niti žene s velikim grudima! (FOTO)

- Kao dete prisustvovala sam brutalnim scenama koje su odredile moj karakter. Jako dobro znam šta znači imati alkoholičara u kući - kaže pevačica, koja demantuje da voli starije žene i najavljuje odlazak iz Srbije za sva vremena

  • 21

Pevačica Marija Šerifović na koferenciji povodom premijere filma "Ispovest", u kome se potpuno ogoljuje i iznosi sve detalje iz svog privatnog života, kaže da ne voli starije žene, niti je privlače obdareni muškarci i žene s velikim grudima.

Priznaje da sve voli umereno. Takođe, otkriva da je tokom detinjstva preživljavala traume zbog oca alkoholičara i prisustvovala scenama nasilja, što je oblikovalo u buntovnicu kakva je danas.

- Svi mi smo nekad bili alkoholičari, te se desilo i meni. Da li u rasponu od pet sati ili pet dana, na način da sam preterala pa popila tri flaše vina umesto jedno od 0,7 - kaže na početku Marija, i dodaje da je ne privlače starije žene kao što se pisalo.

- Stvarno ne volim starije žene, to nije bila moja izjava. Dobila sam informaciju da je neko iz produkcije koja radi film odgovorno tvrdio da sam to u filmu izgovorila, ali zaista nisam pričala da li volim starije žene, velike grudi ili muški polni organ velike dužine. Volim sve osrednje, normalno. Sve što vole mladi... - kaže kroz smeh pevačica.

Na pitanje da li je lezbijka, Marija nije direktno odgovorila, ostavivši to za premijeru u Centru "Sava", jer je to kruna filma iliti "jagodica", kako sama kaže.

U medijima se pisalo da je pevačica u vezi s izvesnim Slavkom Kalezićem, učesnikom srpske verzije "X Factora". Šerifovićeva tvrdi da je to bila samo letnja šema.

- Slavko me zvao nakon njegovog učešća i baš je bio ljut što sam na Tviteru napisala da nisam zadovoljna njegovim učešćem. Kalezić i ja smo imali vezicu koja je bila letnje jednodnevno vatanje u bazenu - priča Šerfovićeva.

Film se sastoji iz osam etapa pevačicinog života. Osim o seksualnom opredeljenju, Marija priča i o nasilju uz koje je rasla.

- Najteže mi je bilo da snimim deo filma "Oproštaj", gde otkrivam stvari iz privatnog života. Pojedinim članovima porodice opraštam mnogo toga. To vam je priča u kojoj otkrivam da nije lako živeti u porodici u kojoj vlada apsolutni disbalans. Kao dete prisustvovala sam baš brutalnim scenama koje su poprilično odredile moj karakter, te sam ovakva buntovnica. Jako dobro znam šta znači imati alkoholičara u kući. Cela istina o tome je jako bolna i teško je suočiti se s tim. Jasno je da svi mi imamo nekog ludaka u kući - ispričala je Marija.

Ceo projekat "Ispovest" sastoji se od filma, koji će premijerno biti prikazan u Centru "Sava" 27. novembra, i knjige koja će se uskoro pojaviti. Nakon toga počinje da se prikazuje istoimena serija na "Prvoj"  u kojoj će se otkriti još detalja iz privatnog života pevačice.

Krajem marta se očekuje i nov album, nakon kojeg Marija napušta Srbiju i odlazi u Beč, a krajem sledeće godine u Los Anđeles, bez želje da se vrati u našu zemlju.

Pevačica je otkrila da je film prvo ponuđen TV "Pink", ali su se oni oglušili o zakazane sastanke, te se automatski okrenula "Prvoj". Takođe, kaže da nikad ne bi bila u vezi s osobom koja se bavi javnim poslom, niti je ikad bila, te ćemo ostati uskraćeni za sočna imena sa srpske estrade.

Šerifovićeva poručuje da je ovim delom htela da omogući fanovima da je zaista iskreno vole. 

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djula

    25. novembar 2013 | 16:11

    Srbija će ostati bez jednog velikog pevaca možda jednog od najboljih zao mi je zbog tebe ali te potpuno razumem sve najbolje:))))

  • Ja

    25. novembar 2013 | 16:14

    Bezi Maro ovo nije zemlja za ljude koji imaju mozga. Ima nas dosta koji cemo istim putem, sto dalje iz ove bede.

  • Rke

    25. novembar 2013 | 15:33

    Ko li se 'vato s tobom sunce mu... ajde gas, daleko ti lepa kuca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA