Voditelj Pinka Radomir Počuča vratio se u policajce

- Kao protivterorista iz vojske i sa fronta otišao sam u Vučitrn da postanem policajac, a sada sam u timu protivterorista policije. Pozdrav svim mojim prijateljima, saborcima i kolegama - napisao je Počuča na svom Fejsbuk profilu

  • 4

Voditelj informativnog programa TV "Pink" Radomir Počuča, posle dve decenije rada u ovoj kući, opet je počeo da radi u policiji, gde je portparol protivterorističke jedinice MUP-a Republike Srbije.

- Kažu, svuda pođi, ali kući dođi. Ne vredi da se čovek bori protiv onoga što jeste, čime je definisan i zbog čega postoji. Kao protivterorista iz vojske i sa fronta otišao sam u Vučitrn da postanem policajac, a sada sam u timu protivterorista policije. Pozdrav svim mojim prijateljima, saborcima i kolegama - napisao je Počuča na svom Fejsbuk profilu.

Počuča je rođen je 15. septembra 1970. godine u Vršcu. Bio je u braku sa Sanjom Počučom, zaposlenom na televiziji Pink, a iz prvog braka sa suprugom Danijelom ima ćerku Mariju.

Proslavio se kao voditelj informativne emisije "Infotop", a radio je i kao prezenter vesti na televiziji Pink. Zavisnik o adrenalinu i ljubitelj oružija.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    27. novembar 2013 | 00:11

    Realno,i jeste frajer!Vise mu lezi uniforma nego da se kezi pred kamerama!Samo napred Radomire!Sve najlepse,i puno uspeha!

  • Ludilo

    27. novembar 2013 | 01:38

    Pa naravno kada nema plate tamo...

  • Banderaš

    27. novembar 2013 | 07:59

    Ko rođen za pendrek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA