RASKID? Jelena: Mislim da sam trudna! Edin: Ne foliraj se, gledao sam tvoj pornić!

"Čuo sam ti ime i prezime pre nego što sam ušao na Farmu. Video sam ti i snimak. Znaš ti koji. Glumiš mi tu kao "ja slaba, nevina". Ti si, bre, najjači igrač ovde", rekao je Škorić nakon što mu je pevačica saopštila da je možda u drugom stanju

  • 14

Zvezda "Granda" Jelena Jovanović nakon mesec dana rijaliti romanse sa Edinom Škorićem na "Farmi" svom partneru se požalila da sumnja da je u drugom stanju, međutim, reakcija odbojkaša, koji je na sva usta pričao kako je do ušiju zaljubljen u pevačicu, nije bila za pohvalu!

Jelena mu se poverila kako joj kasni menstruacija, i da postoji šansa da je u blagoslovenom stanju, ali da joj nije jasno zbog čega, dok joj je on rekao da njemu na to može da se požali tek za dva meseca, aludirajući verovatno na njihov nedavni seks.

- Čuo sam ti ime i prezime pre nego što sam ušao na Farmu. Video sam ti i snimak. Znaš ti koji. Glumiš mi tu kao "ja slaba, nevina". Ti si, bre, najjači igrač ovde - oštar je bio Edin.

Savršen odnos golupčića poljuljala je noć koju je Škorić proveo sa Marijanom u predsedničkom apartmanu, te je Jelena počela da sumnja, jer je primetila da je dečko izbegava.

- Ne razumem šta se dešava. Nisam ljubomorna. Pa šta ima veze što su bili tamo? Stvarno nisam ljubomorna. Kažem mu da dođe kod mene, on kaže da sačekam da čuje šta pričaju. Pa, mene ne zanima šta ko kaže. Ne razumem ga. Onda ga pitam ponovo da dođe kod mene, a on kaže da ide u radionicu. Pet puta sam ga pitala da li će stvarno da ode u radionicu sada, umesto da bude sa mnom - zbunjena je bila pevačica Edinovim ponašanjem, te se žalila Katarini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA