VIN DIZEL O POLU VOKERU: Brate moj, duša me boli, mnogo ćeš mi nedostajati!

"Ostavio si me bez teksta. Nebo je dobilo još jednog anđela. Ciljali smo zvede zajedno i postigli više nego što smo ikad mislili da ćemo uspeti ", napisao je glumac na svom Tviteru

  • 4

Tragična smrt glumca akcionog filma "Paklene ulice" Pola Vokera potresla je javnost, snimci ove stravične nesreće kruže internetom, a ovaj nemili događaj pogodio je i brojne Vokerove kolege, među kojima je i Vin Dizel, koji i dalje ne može da veruje šta se desilo!

On se oglasio na Tviteru kako bi iskazao duboko žaljenje za svojim dugogodišnjim partnerom u čuvenom filmu.

- Duša me boli. Pol je bio tako dobar čovek. Počivaj u miru, prijatelju. Saučešće Vokerovoj porodici - napisao je on, a ubrzo ponovo svoju tugu podelio sa svojim obožavaocima.

- Brate moj, mnogo ćeš mi nedostajati, ostavio si me bez teksta. Nebo je dobilo još jednog anđela. Ciljali smo zvede zajedno i postigli više nego što smo ikad mislili da ćemo uspeti - napisao je Dizel pored slike sa Polom iz filma "Paklene ulice".

OVDE pogledajte snimak poslednjih trenutaka života Vokera, neposredno pre nego što je seo u "porše" i provozao se poslednji put.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr..

    1. decembar 2013 | 23:14

    Velika tuga.. Jos uvek ne mogu da verujem.. R.I.P

  • nemanja

    2. decembar 2013 | 00:58

    Veliki gubitak , a Vin Diesel je jos jednom pokazao da je veliki covek . Paul pocivaj u miru .

  • Aleksandar

    2. decembar 2013 | 00:39

    Pocivaj u miru <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA