Uplakani Vin Dizel odao počast Polu Vokeru! (VIDEO)

Glumac je održao emotivni govor kojim je zahvalio obožavaocima koji su na mestu nesreće odali počast njegovom kolegi iz "Paklenih ulica"

  • 3

Fanovi tragično preminulog glumca Pola Vokera svakodnevno se okupljaju na mestu nesreće, polažu cveće i pale sveće, a preksinoć im se pridružio i Vin Dizel koji se prisutnima obratio preko policijskog megafona, i kroz suze im zahvalio zato što su došli da odaju počast njegovom velikom prijatelju!

 

- Voleo bih da je moj brat ovde, da može da vidi svu vašu ljubav, da može sam da se uveri da ste se svi vi došli samo zbog njega... Želim da kažem: "Hvala vam!". Hvala vam što ste ovde i što ste našem anđelu na nebu pokazali koliko ste ga cenili i voleli - rekao je Vin Dizel, koji je jedva uspevao da zadrži suze.

 

Pogledajte emotivni govor Vina Dizela:

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet ja

    4. decembar 2013 | 11:30

    Kakav folirat a njegovi iluminati su jadnika i ubili i to svi znaju. Najnoviji video na cnn prikazuje da su bili zarobljeni u porseu 1 minut!!!MOLIM sve muskarce koji komentarisu da kazu da li je moguca tolika eksplozija od udara u ono drvce koje bi dete oborilo?

  • Jokica

    5. decembar 2013 | 10:43

    Koliko li je bolestan um vas teoreticara zavere,kad nemate srama da ovakve bljuvotine smisljate nakon necije smrti?! Sad ste se dosetili i Vin Dizela,i njega da umesate! E vala ako je i bolest,teska vam je! Dozovite se pameti i ne lupetajte budalastine,imajte toliko pardona i pustite nas kojima je iskreno zao coveka da tu zalost iskazemo a da nas ne uznemiravate svojim idiotizmima!

  • Luka Racievic

    5. decembar 2013 | 18:30

    Kad on place znaj kako je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA