MAJA: Nepravedno su mi oduzeli sina, u Strazburu ću se boriti za njega!

"Na pravdi boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili! Sad čekam da na sudu bude potvrđeno da li ću ga viđati 14 ili 10 dana mesečno

  • 10

Pevačica Maja Nikolić pre dve godine izgubila je starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom, koji je pripao ocu Vuku Kandiću, i od tada pevačica je viđala svog sina 14 dana mesečno. Da li će se taj broj smanjiti na 10, odlučiće Osnovni sud 9. decembra, dok ona poručuje da neće odustati od borbe za starateljstvo!

Po pravosnažnoj presudi Prvog osnovnog suda u Beogradu, Majin sin Lazar pre dve godine pripao je ocu Vuku Kandiću, kojem Nikolićeva plaća alimentaciju u iznosu od 100 evra mesečno.

- Na pravdi boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili. Sad samo čekam da se okonča proces u Osnovnom sudu i da 9. decembra bude potvrđeno da li će da mi smanje viđanje sina i sa 14 na 10 dana mesečno. Čim se to završi, žaliću se Sudu u Strazburu! Neću odustati - izjavila je Maja za "Kurir".

Ona već 16 godina sama izdržava i svog starijeg sina iz prvog braka, Novaka, za kojeg od njegovog oca Mirka Šćepanovića, kako kaže, nikad nije dobila alimentaciju.

- Ne znam na osnovu čega je zaključeno da ja koja radim u privatnoj firmi i još pevam na nastupima ne mogu da budem staratelj. Pa ja već godinama sama izdržavam starijeg sina, kao i teško bolesnu majku. Sudija Tatjana Jeremić, koja je takođe majka, po nekom svom nahođenju zaključila je da je Lazaru sigurnije da živi kod oca - rekla je ogorčena pevačica.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    6. decembar 2013 | 10:09

    ...na osnovu toga što si dileja. Jadno dete s takvom majkom. Nadam se da je otac bar normalan

  • Jovana

    6. decembar 2013 | 10:24

    Nepravedno ? Daj BRE Majo sjasi vise . Pa pored gluposti koji izjavljujes i šta sve radiš i neoduzeli ti ga ...

  • savetnik

    6. decembar 2013 | 11:30

    @Zorica NE, detetu je mesto pored normalnog roditelja, ma kog pola on bio, a ova zena ocito ima veliki problem sama sa sobom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA