LAŽNI SJAJ: Afere, droga i vanbračna deca Džej Zija

Klaudija Šilen, bivša mis Belgije, tvrdi da je popularni reper varao Bijonse sa njom

  • 4
Džej Zi Foto: Tanjug/AP

Lepotica iz Belgije Klaudija Šilen izjavila je da ju je reper i suprug pop-dive Bijonse, Džej Zi, zasipao šampanjcem i flertovao sa njom u jednom noćnom klubu u Antverpenu.

- Ja sam bila sa drugaricama u izlasku, a on nam je poslao piće, prišao mi i rekao da je obišao ceo svet, ali da nije sreo tako lepu devojku kao što sam ja- rekla je bivša mis Belgije.

Na vama je kome ćete verovati, ali ovo nije jedini skandal koji se vezuje za popularnog repera.

Pre tri godine pričalo se da je porno-glumica Jasmin Kasmir zatrudnela sa reperom i da joj je on kupio vilu da bi ćutala o tome.

Svetski mediji su 2004. godine takođe pisali o vanbračnom detetu koje je navodno napravio popularnoj voditeljki muzičke emisije Fri, što ona nikada nije ni potvrdila ni demantovala.

Džej Zi je priznao da je 2001. godine izbo nožem producenta Lensa Riveru u noćnom klubu, posle čega je uspešno odslužio trogodišnju uslovnu kaznu.

U jednom intervjuu, poznati reper je izjavio da ga je prodaja kokaina na ulicama Bruklina 80-ih naučila kako da se snalazi sa parama.

(Telegraf.rs/24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daniela

    7. decembar 2013 | 08:20

    Taj deo o drogi je objavio u svojoj knjizi . A ovo o ljudima koji kažu i kunu se da su bili u bliskum odnosima pa to nije za čuđenje. Jay je pun para,uvek se za takve lepe paraziti i pijavice. Jedino ovu decu iz vašeg naslova ne pronalazim nigde u tekstu.. Verovatno vam je promaklo.

  • pedja

    7. decembar 2013 | 19:38

    Danijela,ajd ti opet procitaj teks jer mislom da je tebi promaklo.

  • Miki TO

    8. decembar 2013 | 02:47

    Zaboravili su da kaziu i da je pucao u svog brata .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA