SILA: U Srbiji počinje emitovanje najgledanije turske serije svih vremena! (FOTO) (VIDEO)

Televizija "Pink" je spremila bombu za novu sezonu - seriju koja je oborila sve rekorde u gledanosti u Turskoj, Grčkoj, Slovačkoj i drugim zemljama u kojima je prikazivana

  • 24

Na televiziji "Pink" uskoro počinje sa emitovanjem "Sila", najuspešnija turska serija svih vremena, u kojoj glavne uloge tumače prelepa Kansu Dere, koja je našim gledaocima najpoznatija iz serije "Ezel", i maneken i glumac Mehmet Akif Alakurt.

Serijal koji je režirao Gula Oguz, potukao je sve rekorde gledanosti u Turskoj i tokom 2007.i 2008. kada je prikazivan na kanalu ATV, bio gledaniji od tada veoma popularne serije "Asi". Slični rezultati su zabeleženi i van Turske i rezultati merenja gledanosti u Hrvatskoj pokazuju da je početkom ove godine, kada se serija prikazivala u isto vreme kad i nova sezona "Sulejmana Veličanstvenog", odnela ubedljivu pobedu u direktnom duelu. "Sila" je imala u proseku 36 odsto šer na TV "Nova", dok je "Sulja" imao 19 odsto na RTL-u.

Veoma dobre rezultate serija je postigla i u Grčkoj i Slovačkoj, a osim u Srbiji, ovih dana počinje istovremeno da se prikazuje u Bosni i Hercegovini (Pink BH), Makedoniji (Sitel) i Crnoj Gori (Pink M).

Inače, radnja ove živopisne priče se događa u Mardinu, gradu u jugoistočnoj Turskoj koji je poznat po svojoj arapskoj arhitekturi. Silu (Kansu Dere) je sudbina, kada je imala tri godine, otrgnula od doma i porodice i odvela u Istanbul. Iako su Silini koreni na istoku, ona je odgajena u modernom zapadnom svetu. Pojam "razmena mladenaca", s kojim se Sila nikad ranije nije susrela, u potpunosti menja tok njenog života. Da bi spasila život brata kojeg nikad nije upoznala, na silu je udaju za poglavara plemena, naočitog Borana (Mehmet Alakurt) kojeg nikad pre nije videla. Sila u ogromnoj kući postaje zarobljenica nepoznatih pravila. Ona iz dana u dan kuje planove za beg, a nije svesna da je ono od čega zapravo pokušava pobeći bezgranična ljubav prema svom novog suprugu agi Boranu.

Osim Kansu i Mehmeta, u seriji se pojavljuju i glumci koji su domaćoj publici poznati iz serija "Kad lišće pada", "Plač violine" i "Šeherezada".

Pogledajte trejler za seriju "Sila":

Serija "Sila" nije bila nimalo jeftina, i po nezvaničnim informacijama, "Pink" je za celokupan serijal platio više od milion evra, a značajan udeo su u tome imali i sponzori koji su u ovoj interesantnoj sagi prepoznali budući hit koji će dostići uspehe mnogih drugih naslova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš04

    7. decembar 2013 | 14:17

    I prošle su bile najbolje Grčke i Turske serije pa su emtovane samo 3 epizode.Ako je i toliko... Mislim da je Prva TV bez premca što se tiče odabira turskih serija.

  • Vladan

    7. decembar 2013 | 15:35

    Dokle vise...

  • Bond

    7. decembar 2013 | 16:38

    Aman ljudi dokle vise tog zaglupljivanja naroda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA