X FACTOR, PREDSTAVLJAMO SVE FINALISTE (1): Upoznajte Harisa, Perčolija i druge mladiće iz Eminine grupe (VIDEO)

Ovo su kandidati koji dospeli u samu završnicu popularnog televizijskog formata. Upoznajte mušku grupu do 27 godina čiji će mentor biti Jahovićeva

  • 1

Najrigoroznija faza "X Factora", koja nosi naziv "boot camp", završena je, a četvoročlani žiri u sastavu Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jahović i Kiki Lesendrić je od 133 takmičara izabrao 24 kandidata. Učesnici ovog popularnog televizijskog formata su nakon "radnog kampa" podeljeni u četiri grupe i to: muškarci do 27 godina, devojke do 27 godina, stariji od 27 godina i pevački bendovi.

Danas vam predstavljamo mušku grupu do 27 godina, čiji će mentor biti Emina Jahović. Upoznajte ih.

LUKIJAN IVANOVIĆ - Ovaj mladić je student Muzičke akademije iz Banjaluke i ima 20 godina. Lukijan radi obrade hitova mahom poznatih domaćih muzičkih zvezda, počev od Saše Kovačevića, pa do "Tropiko benda". Pre nekoliko nedelja oduševio je žiri "X Factora" izvođenjem numere "My Heart Is Refusing Me" od švedske pevačice Lorin.

Pogledajte kako je mladi Banjalučanin to uradio:

HARIS ĆATO - Haris je četrnaestogodišnji učenik i dolazi iz Sarajeva. Peva od 9 godine života, a osim toga svira i klavir. O kakvom talentu se radi, mladi Sarajlija je pokazao na audiciji gde je četvoročlanom žiriju otpevao hit Džesi Džej, ali i jednu sevdalinku koja je usledila nedugo zatim.

Poslušajte kako Haris peva:

STEFAN KOKOVIĆ - Stefan je diplomirani grafički dizajner, modni fotograf i pevač. Ovaj mladić je oduvek želeo da se bavi muzikom. Žiriju "X Factora" predstavio se numerom "Baila Morena" italijanskog muzičara Cukera i pobrao njihove simpatije.

Ovako je Stefan oduševio žiri:

ALEKSA PEROVIĆ - Aleksa ima 17 godina i dolazi iz Kraljeva. Osim što peva, ovaj mladić svira gitaru i piše poeziju, a  kako kaže, voli kontakt sa publikom i kamere. Na audiciji takmičenja "X Factor" otpevao je numeru "Kad bi htjela ti" Sergeja Ćetkovića i pokazao žiriju da je talentovan za pevanje. Aleksa je ranije učestvovao u još jednom muzičkom talent-šouu a to je "Ja imam talenat".

Pogledajte kako peva Aleksa Perović:

MILOŠ BAJAT - Miloš je Novosađanin i ima 26 godina i bavi se, kako kaže, rokenrolom u svakom obliku. Prijavio se za "X Factor" zato što taj šou ne forsira folk muziku. Žiriju je na audiciji otpevao numeru "Hero" Džozija Skota i Čeda Krugera, a kasnije i hit "Rebell Yell" Bilija Ajdola kojim je "kupio" Kristinu, Željka, Kikija i Eminu.

Pogledajte nastup Miloša Bajata:

PETAR JOJIĆ PERČOLI - Perčoli ima 15 i po godina, a pre "X Factora" pažnju na sebe skrenuo je nastupom u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici, gde je pevao hitove Zdravka Čolića. Čola je inače Jojićev muzički idol i smatra ga najboljim pevačem svih vremena. Perčoli je oduševio žiri upravo Čolićevom numerom "Živiš u oblacima mala".

Pogledajte kako peva Perčoli:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA