SMIRILA ROBIJAŠE: Zatvorska čuvarka rasplakala žiri i pobedila u britanskom X Factoru! (VIDEO)

Sem Bejli iz Lestera je u velikom finalu koje je sinoć održano u Londonu dobila više od milion glasova i ubedljivo trijumfovala u ovoj sezoni popularnog talent šou-programa

  • 1

Sem Bejli (36) iz Lestera, majka dvoje dece i čuvarka u zatvoru, u nedelju uveče je pobedila u britanskom "X Factoru", a u velikom finalu koje je održano pred više od 10.000 ljudi u "Vembli areni", ona je uspela da rasplače skoro ceo žiri!     

Pobednika su odlučivali gledaoci koji su glasali, a kada su voditelji saopštili da je Sem osvojila više od milion glasova, ili duplo više od drugoplasiranog Nikolasa Mekdonalda, niko nije bio iznenađen jer je dama čarobnog glasa koja verovatno pevanjem smiruje zatvorenike u kaznionici u kojoj radi, bila veliki favorit za pobedu. Čak su se i vlasnici kladionica žalili da su izgubili nekoliko miliona funti jer su se svi redom kladili na Sem.

Kao nagradu Bejli je dobila ugovor za snimanje albuma i priliku da bude gošća na britanskoj turneji koju će Bijonse održati u februaru. Spektaklu u "Vembli areni" su prisustvovale i sudije našeg "X Factora", Emina, Kristina, Kiki i Željko koji su bili oduševljeni atmosferom u Londonu.

U finalu Sem je pobedila dvojicu tinejdžera Nikolasa Mekdonalda (16) i Luka Frenda (17), a vi pogledajte njihove nastupe iz završnice "X Factora", i sami procenite da li je Sem Bejli zasluženo pobedila.

Sem Bejli - "Skyscraper":

Sem Bejli - "The Power Of Love":

Nikolas Mekdonald - "Superman":

Nikolas Mekdonald - "City Of Angels":

Luk Frend - "We Are Young":

Luk Frend - "Anything Could Happen'":

(Telegraf.rs/ Mirror.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA