TV NOVA POČELA SA RADOM: Najbolje serije, šou-programi i muzička takmičenja! (FOTO) (VIDEO)

Premijer Srbije Ivica Dačić i ambasador Nemačke u Beogradu Hajnc Vilhelm pritiskom na taster pustili su signal televizije koja će obilovati zanimljivim sadržajima

Hajnc Vilhelm i Ivica Dačić, TV Nova

Foto: Promo TV Nova

Televizija “Nova” počela je sa radom, a kako bi privukla što veću publiku, prikazivaće ekskluzivne sadržaje, kao što je treća sezona najgledanije turske serije “Sulejman Veličanstveni“, “Budva na pjenu od mora” i još mnogo zanimljivih šou- programa, kvalitetnih informativnih emisija…

Na svečanosti koja je upriličena povodom prikazivanja programske šeme i novih lica, signal televizije pustili su premijer Srbije Ivica Dačić i ambasador Nemačke u Beogradu Hajnc Vilhelm i potpredsednik Vlade Rasim Ljajić. 

Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Nemački investitor Bernt Matijas Ditel rekao je da je u pitanju bilo ulaganje vredno više desetina miliona evra, koja će omogućiti otvaranje 450 novih radnih mesta, i izrazio je uverenje da će televizija “Nova” biti korisna i za građane Srbije i za formiranje nove medijske slike.

Premijer Dačić, izrazio je zadovoljstvo zbog još jedne nemačke investicije u Srbiji, koja će, kako je kazao, biti još jedan most saradnje između dve zemlje.

Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Treća sezona serije “Budva na pjenu od mora” ima 40 epizoda, a stiže nam i nova dramska serija “Odeljenje” u kojoj glume Bojan Žirović, Igor Benčina, Anica Dobra, Marko Janketić, Boris Jager, Goran Šušljik i Dragan Petrović.

Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Pored kriminalističkog sadržaja, biće i mnogo humora, a turske serije zauzeće glavne termine. “Lovci na talente” je muzički šou-program koji će vas zabaviti.

Zanimljiv deo programa bio je kada je poznati nemački glumac Mark Keler, koji slama srca gde god se pojavi, zapevao čuveni hit našeg najboljeg pevača Željka Joksimovića “Nije ljubav stvar” i tako oduševio prisutne.  

Mark će glumiti u kriminalističkoj seriji “Tragovi”, koja će se prikazati kroz 13 epizoda, a scenario su uradili Stevan i Staša Koprivica. Mladi glumac kroz Željkove pesme uči srpski jezik…

(A. Č./ M. P.)

Tagovi: Budva na pjenu od mora, Sulejman Veličanstveni, TV Nova
Najnoviji komentari
 • m
  marta

  STA SE DASAVA POSLEDANJA DVA DANA ( JUCE I JUTROS) SA NOVIM EMISIJAMA SULEJMSN VELICANSTVENI??!! pustite reprizu…a nove serije nema. Pa posle nastavite sa programom??????

 • J
  Jovan

  Poštovani,
  Novi, ali najbolji….program, kvalitet slike… trenutno ste naj kvalitetniji, oa samim tim i naj gledaniji, darem kod nas koji imamo najnovije i kvalitetne televizore, te nam je kvalitet slike BITAN.
  Molim Vas,
  da uključite u Vaš program Vrhunsku Seriju “Tri Kraljevstva” ali tako da ide u punim epizodama svakodnevno kao “Suleiman Veličanstveni”.
  Sada ide na OBN TV i Fait TV….ali to je “Očaj Majke Božije” jer ide van programa po sistemu: Sad je ima-Sad je nema…ili je daju iznenada kada oni to žele uopšte se ne obazirući na njihove Programe..”Štoćeš ba..”
  Hvala

 • J
  Jelisaveta Molnar

  Radujem se, gledam od prvog dana, treba nam jedan ozbiljan i zabavan Tv kanal. Čestitam, i srećno!

 • D
  Djordje

  Jel ce da se zove nova i posle nekoliko godina?

 • m
  milorad

  srecno tv nova srbija

pratite nas na viber-u Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil