AVA: Toma je bolji frajer od Dačića!

"Meni su i Nikolić i Dačić veoma simpatični i volela bih da ih upoznam, ako je to moguće", rekla je hrvatska starleta

  • 5

Hrvatska starleta Ava Karabatić prokomentarisala je srpske političare i otkrila je da je za nju predsednik naše zemlje Tomislav Nikolić dobar frajer, dok je za premijera Dačića istakla da je simpatičan.

- Ne gledam mnogo fizički izgled, bitnija mi je ta neka harizma i da sa nekim mogu da porazgovaram. Pa evo, ovaj vaš predsednik Nikolić je dobar frajer, a Vanja Udovičić je baš zgodan, pa neka bude on najseksepilniji političar - rekla je Karabatićeva za "Alo!" i dodala je sledeće:

- Jeste da često dolazim u Srbiju, ali nisam baš toliko upoznata s Vladom da bih rekla šta treba da se promeni. Meni su i Nikolić i Dačić veoma simpatični i volela bih da ih upoznam, ako je to moguće - istakla je Ava.

Bivša učesnica brojnih rijalitija navela je da nikada nije bila u emotivnoj vezi sa nekim političarem.

- Nikad nisam bila u vezi s političarima, imala sam priliku da ih upoznam i popričam s njima, ali to je sve. Mislim da bih se baš dobro slagala s političarima. Što da ne, za sve postoji prvi put - kazala je Ava i dodala da bi, kada bi imala mogućnost, donela zakon koji reguliše prava žena, jer je protiv nasilja nad pripadnicama nežnijeg pola.

Hrvatska starleta dala je podršku premijeru Ivici Dačiću da nastavi da peva.

- Ma neka peva Dačić i dalje, neka zabavlja ljude. To je lepo. Muzika i politika jesu dve različite profesije, ali su i vrlo bliske. Evo, i naš predsednik Ivo Josipović je završio akademiju, samo drugu vrstu muzike. Meni je to super. Ako mu se peva, neka peva - zaključila je Karabatićeva.

(Telegraf.rs/izvor:"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA