SILIKONKE: Tate i mame nam plaćaju operacije, uložile smo 10 hiljada evra u sebe!

- Uživamo u operacijama, jer ne volimo ništa što je prirodno. Mislimo da smo lepe i ne vidimo zašto bi naš izgled nekom smetao. Ostavite nas na miru, naš život je savršen - kažu "plastične" devojke o kojima priča cela Srbija

  • 22

Devojke koje su zbog ogromnih silikonskih grudi i napumpanih usana postale hit na društvenim mrežama zovu se Tijana Đuričić i Sanja Jojić, rođake su i studentkinje Više poslovne škole u Beogradu.

Priznaju da su zavisne od plastičnih operacija kao i da nisu sigurne koliko silikona ima u njima. Međutim, tvrde da su prezadovoljne svojim izgledom, kao i da ih ne pogađaju negativni komentari.

Tijana (23) i Sanja (26) bez ustezanja iznose detaljan cenovnik svih operacija kojim su se podvrgle. Tako su za korekciju jagodica dale 1.000 evra, usne su ih koštale 1.800, nos 2.000 a grudi 5.000 evra! Tu još treba dodati i trajnu šminku (500 evra), sočiva (100 evra) i nadogradnju kose (300 evra).

- Prestali su da nas bole negativni komentari. Roditelji su uz nas, čak su nam davali i novac za operacije. Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigde ne radim, već studiram. U sebe sam uložila više od 10.000 evra, Sanja takođe. Uživam u operacijama jer ne volim ništa što je prirodno. Mislim da sam lepa i ne vidim zašto bi moj izgled nekome drugom smetao - priča Tijana, i dodaje da su ona i Sanja tri puta operisale grudi i usne sve dok konačno nisu bile zadovoljne.

- Sad smo zadovoljne, imamo "osmice". I usne smo operisale nekoliko puta, tako da ne znamo koliko kubika nam je ubrizgano - kaže Tijana, i napominje da njih dve tu neće stati kao i da nakon Nove godine planiraju da operišu zadnjice, a taj zahvat će ih koštati od 3.000 do 4.000 evra.

Ona tvrdi i da nisu sponzoruše:

- Ne dozvoljavamo da nas tretiraju kao sponzoruše. Kad nemamo momke, kao što je sada situacija, izlazimo same. Inače smo devojke koje žive život punim plućima - ističe Tijana, koja nema samo čudan ukus po pitanju izgleda već i pri izboru kućnih ljubimaca, pa je tako ponosna vlasnica pitona.

Sanja pak poručuje:

- Imamo svoj stav, svoje mišljenje, srećne smo i zadovoljne. Najbitnije nam je da imamo podršku porodice, a svi ostali mogu samo da nas ostave na miru i gledaju svoje živote, jer su naši savršeni.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • smrda

    19. decembar 2013 | 11:20

    Boze nesrecna li je majka sto ih je rodila...Tek sad shvatam babine rijeci kad je za neke ljude govorila @BOLJE DA JE MAJKA RODILA VRECU SOLI NO OVE DVIJE@, od soli bar neka korist a od ovih nikakave :((((((((

  • Damjan

    19. decembar 2013 | 11:34

    Daj više ih ostavite neka žive svoj savršeni život. Meni se svaki put smrači kad ih vidim na naslovnoj strani, stavite im fotke negde iza da bar naslove u Telegrafu na miru pročitam a ne da svaki put kad otvorim stranicu se uplašim.

  • aquarius

    19. decembar 2013 | 11:33

    zemljo otvori se, Bože, uzmi ih preko reda, dno dnodnastog dna, da su malo lepše - bile bi grobovi, nove nade farme i granda itditditditditditditditditd...,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA