MUZIČKA SENZACIJA: Jednoprsti gitarista iz Niša objavio album na engleskom! (VIDEO)

Marko Marjanović koji od rođenja živi s hendikepom na levoj ruci debitantski CD "Farewell Sweetie" je najavio spotom za numeru "Wallpaper"

  • 3

Mladi gitarista iz Niša Marko Marjanović od rođenja živi s hendikepom na levoj ruci, ali ga to ne sprečava da već godinama uspešno svira gitaru.

Nedavno je ostvario jedan od svojih najvećih snova, objavivši debitantski album "Farewell Sweetie" koji je najavio spot za numeru "Wallpaper"!

Marko, apsolvent na Pravnom fakultetu u Nišu, CD koji je kompletno na engleskom jeziku snimio je pod pseudonimom Mark Rainey, a njegove pesme su inspirisane muzikom Nika Kejva, Kitona Hensona, bendova "Daughter" i "Joy Division"...

Krajem marta, Marko je za Telegraf ispričao koliko mu je teško da svira gitaru, s kojim je bendovima svirao, ali i koliko ga okolina podržava na putu da ostvari svoje snove. Talentovani gitarista je objasnio koliko je napredovao posle učešća u muzičkom šou programu "Ja imam talenat".

Marko kaže da on i njegova gitara stalno vode veliku borbu, kao i da mu najviše smeta što ponekad ne može da odsvira sve što je zamislio. To je, kako objašnjava, ponekad zaista nepodnošljivo.

Marjanovićeve pesme zaslužuju vašu pažnju, a album "Farewell Sweetie" besplatno možete preuzeti OVDE.

Pogledajte spot za numeru "Wallpaper":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacanin

    20. decembar 2013 | 03:32

    Ima nade za ovu zemlju,svaka ti cast momce a i vama sto je ova prica svrstana medju glavne...dosta vise sa adilima,ekremima,sulejmanima i ostalim utvarama.

  • Anna

    20. decembar 2013 | 10:32

    Bravo!

  • Dragi

    20. decembar 2013 | 06:44

    Jel to svira na engleskom. U mojoj posti na salteru sluzbenica kuca sa jednim prstom pa sta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA