Karleuša sa maskom na licu šokirala fanove! (FOTO) (VIDEO)

Pevačica je pred hiljade obožavalaca izašla sa potpuno prekrivenim licem, dok su je mnogi gledali u čudu, a pojedine je zbog maske podsetila na nekog superheroja

  • 35

Jelena Karleuša nastupala je kao gost na koncertu Gorana Bregovića u Sarajevu, gde je tamošnju publiku ostavila u šoku kada je na binu izašla sa kristalnom maskom preko celog lica!

Nije novo da pevačica privlači pažnju gde god da se pojavi i da je uvek spremna da svoje fanove očara nečim sasvim neočekivanim, međutim, ovim ekscentričnim modnim aksesoarom zaprepastila je sve prisutne!

Iako je maska izuzetno cenjeni komad kreatora Martina Margiela, izgleda da pubilka na ovim prostorima nije spremna za ovako apstraktnu modu, te je Džej Kej pojedinima više ličila na nekog superheroja ili heroinu iz naučno-fantastičnog filma.

Ona je, ipak, na kraju nastupa skinula mrežu i posetiocima otkrila lice:

- Naravno, maske su tu da se skinu - napisala je Karleuša na Tviteru.

Ovaj gest  "male od skandala" šokirao je hiljade fanova u publici, dok je u svetu je ovaj nesvakidašnji odevni komad već na sebi ponela čuvena američka starleta Kim Kardašijan.

Pogledajte kako je bilo na nastupu Karleuše, gde je otpevala pesmu "Ko ovu dramu režira":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA