MILAN POPOVIĆ: Severina laže, nikada joj nisam pretio!

- Želim da naglasim da je razlog situaciji u kojoj se nalazi pre svega moj sin pa i ja, tužba koju je njegova majka podnela protiv mene - kaže poznati biznismen

  • 8

Nakon što je Severina ponovo podigla prašinu intervjuom u kojem je između ostalog, svog bivšeg partnera Milana Popovića optužila da joj je pretio nakon raskida, da on nije želeo da viđa sina, kao i da ju je na kolenima prosio iako to sada negira, oglasio se Popović koji je demantovao sve pevačicine navode i rekao da je za sadašnju situaciju kriva isključivo Vučkovićeva koja je podnela tužbu protiv njega!

Saopštenje pres službe Milana Popovića prenosimo u celosti:

Povodom intervjua Severine Vučković objavljenog u magazinu "Story" Milan Popović želi, kao što je činio i u prethodna cetiri saopštenja, da se obrati javnosti isključivo zbog materijalnih neistina navedenih u objavljenom intervjuu - Milan Popović je do sada poslao četiri saopštenja za javnost i sva četiri su bila u službi ispravljanja isključivo materijalnih neistina kao odgovor na izrečeno od strane Severine Vučković, manipulacije u javnosti advokatica Sanje Turlakov i Jadranke Sloković i teške optužbe od estradnog menadžera Tomice Petrović, što se grubo kosi sa navodima magazina "Story" da Popović šalje svakodnevna saopštenja.

Navodi magazina "Story", ponovo stavljaju Milana Popovića u situaciju da na ovaj način pokuša da ispravi grube materijalne neistine koje su u intevjuu navedene:

- Nikada u životu nisam nikom pretio a pogotovo ne majci svog deteta, o kojoj ništa ružno u javnosti nisam rekao niti ikada imam nameru da to uradim. Dete nisam mogao da viđam zbog prekida svake vrste komunikacije do čega je došlo na Severinino insistiranje. Zbog toga što nisam mogao da viđam svog sina se danas i nalazimo u sudskom procesu. Jedino što želim je da budem ravnopravno roditelj svom detetu kao što mu je roditelj i Severina. Naveli ste u magazinu sudsku odluku da ne mogu da viđam dete van Hrvatske i da je sud imao razloge zašto donosi odluke koje donosi. Želim da naglasim da je razlog situaciji u kojoj se nalazi pre svega moj sin pa i ja, tužba koju je njegova majka podnela protiv mene. U jednom od dva intervjua, koja sam dao u životu, sam rekao da sam iz medija saznao da sam veren sa Severinom i to ću i ovim putem ponoviti. U dalje navode rečene kroz usta gospođe Ane, Severinine majke, neću ulaziti, jer baka Anu izuzetno poštujem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA