KRAJ LJUBAVI? Jelena: Edin me ponižava i povređuje!

"Ja sam njega na početku pitala da li su njegove namere ozbiljne i kleo mi se da je iskren, a sada kada sam se ja zaljubila u njega, on me ponižava", požalila se Jelena koleginici Kaći Grujić

  • 2

Farmeri su u sve zategnutijim odnosima, budući da je do kraja rijalitija ostalo još samo nekoliko dana, što je rezulitralo da se ljubavna idila Edina i Jelene naruši, te se pevačica požalila koleginici Katarini Grujić kako je njen dragi zanemaruje i da se posvetio Vesni Rivas i Ekremu, sa kojima je prvobitno njoj branio da se druži.

- Ja sam njega na početku pitala kada me je muvao i kada je hteo da bude sa mnom i da razgovaramo, da li su njegove namere ozbiljne. On se kleo da je iskren. Ja sam bila oprezna i tada je sve vreme bio nežan prema meni, a sada kada sam se ja zaljubila u njega i kada su me uhvatile emocije, on me sada povređuje i ponižava - ispričala je razočarana zvezda "Granda".

Kaća ju je savetovala da Škoriću stavi do znanja da nema nameru da mu trpi greške i da ili okonča sa njim vezu ili neka se on popravi ako želi da ostanu zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • emina

    25. decembar 2013 | 11:44

    1) Čim se žena da padne joj cena 2) Šta si očekivala od takvog oblika lobanje

  • maki

    25. decembar 2013 | 13:38

    ocekivano od skore da je manipulator i proracun tip videlo se jos u survajveru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA