VODITELJ X FACTORA LETI NAPOLJE: Bio sam odličan, pljuju me iz ljubomore! (FOTO) (VIDEO)

Produkcija je navodno besna na Kalezića, te će umesto njega angažovati Vladimira Stanojevića

  • 38

Crnogorski glumac Slavko Kalezić, koji je svojim vođenjem prve emisije "X Factor", koja je išla u utorak uživo na TV "Pink", zasmejao i šokirao publiku i javne ličnosti, tvrdi da je svoj posao odradio profesionalno, te da je bio odličan, a da su ga ljudi popljuvali, jer su ljubomorni.

- Moram da kažem da sam presrećan i da nijedan komentar ne može to da uništi. Ja sam glumac, pa gledam to i psihološki. Oni su, ustvari oduševljeni kako sam odradio posao i svoje oduševljenje prikazuju negativnim komentarima. Tako pričaju, jer žele da budu na mom mestu. I Majli Sajrus ima više negativnih, nego pozitivnih komentara - kaže Slavko.

Šoumen kaže da su Crnogorci ponosni na njega.

- Žao mi je što niko nije pohvalio da sam govorio na književnoj jekavici. Time je produkcija uvažila Crnu Goru. Inače, oni su baš ponosni na mene, a iz Podgorice sam dobio mnogo komplimenata - dodaje Kalezić i tvrdi da nije gej.

Ipak, produkcija je navodno razočarana kako je Slavko obavio posao, te su mu odmah našli zamenu u vidu Vladimira Stanojevića.

 Pogledajte kako je Slavko ušao u "X Factor" kao takmičar:

Podsetimo, Slavkovo neprofesionalno vođenje najgledanijeg šou-programa zapalilo je društvene mreže. Komentarisale su ga i javne ličnosti.

Gledaoci su mu zamerali da je previše glumatao na scenu, dodirivao takmičare i isticao svoje mišljenje, što u voditeljskom poslu nije najpoželjnije.

(A. Č./ Izvor: Alo, Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    9. januar 2014 | 00:14

    Samo kod nas moze u beskonacno... Koncerti po Beogradu, Hrvata, Crnogoraca, Bosanaca... Gostovanja u emisijama... Pa ni to nije dosta, ajde sad i voditelji neka budu oni... Ubi se Srbijo...

  • ?

    9. januar 2014 | 00:24

    Totalna sprdnja od coveka

  • MAXIMUS

    9. januar 2014 | 01:10

    Na koga je ponosna Crna Gora??? Cuti ne lazi, lazove jedan!!! Puuu...ne brukaj i sebe i drzavu!!! Ovaj nije niti ce ikad biti ponos Crne Gore vec naprotiv, bruka i sramota!!! Za muskarce u njegovoj blizini, drz te gu*icu blize okrenutu zidu, ako me kapirate!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA