Četvrta sezona "Igra prestola" počinje 6. aprila

Kako prenose elektronski mediji, u četvrtoj sezoni biće uvedeni novi likovi a najavljeno je i da će članovi benda "Sigur Ros" imati male uloge u seriji

  • 2

Četvrta sezona serije "Igra prestola" premijerno će početi da se prikazuje 6. aprila na televiziji HBO. Da podsetimo, serija "Igra prestola" adaptacija je romana Džordža R.R. Martina, koje je u Srbiji objavila "Laguna" i postala je veliki hit među publikom od početka prikazivanja 2011. osvojivši brojne nagrade uključujući Zlatne globuse, BAFTA-a i Emije.

Budući da ova serija ima i titulu najpiratizovanije u 2013. korisnicima "Pirate Bay"-a i "Bittorrenta" biće dostupna u roku od nekoliko sati od prikazivanja.

Kako prenose elektronski mediji, u četvrtoj sezoni biće uvedeni novi likovi a najavljeno je i da će članovi benda "Sigur Ros" imati male uloge u seriji. Razlog tome je što su David Beniof i Den Vajs, tvorci serije, veliki ljubitelji ovog islandskog benda i slušali su njihovu muziku dok su snimali na Islandu.

"Igra prestola" inače često se "vezuje" za muzičare. Grupe "The National" i "The Hold Steady" pisali su pesme za saundtrek serije a bubnjar "Coldplay"-a Vil Čempion i Geri Latbodi iz "Snow Patrol" imali su kameo pojavljivanja u trećoj sezoni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan-Apatin

    10. januar 2014 | 21:17

    Bio sam statista ketos u Dubrovniku 8 dana nsnimali smo Dzofrijevo vencanje i borbu Red Vipera i Mountaina-Planine, za 8 dana zaradio sam 400 eura al to je manje bitno lepo je to sve doziveti.

  • Ana

    10. januar 2014 | 17:07

    Nema šta,ovo je najbolja serija koja je i najbolja reklama za najlepši stari grad na svetu, Dubrovnik! Mislim da su snimali i u Splitu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA