JOVANA: Danijel je tri puta pokušao da me zadavi, ne planiram tužbu protiv njega

"Mislila sam da se to više neće ponoviti, pa sam prešla preko toga. Sada znam da nisam trebala, ali tada sam, kao i sada, bila u šoku.", rekla je misica, koja je još uvek u šoku

  • 7

Jovana Nikolić, koja je pre nekoliko dana u svom saopštenju navela da ju je suprug Danijel Alibabić fizički maltretirao, istakla je da su problemi u njihovom braku počeli pre mesec i po dana. Misica je za "Blic" navela da je tada on pokušao prvi put da je zadavi.

- Mislila sam da se to više neće ponoviti, pa sam prešla preko toga. Sada znam da nisam trebala, ali tada sam, kao i sada, bila u šoku. Nakon toga me je hvatao za gušu i davio još dva puta, a poslednji je bio presudni da od njega odem. To se desilo nedelju dana pre Nove godine i tada sam definitivno presekla i odlučila da stavim tačku na naš brak - rekla je Jovana za ovaj dnevni list.

Na pitanje zašto Danijela nije prijavila policiji zbog fizičkog zlostavljanja, Jovana je istakla da je verovala da će moći da reši sve sa njim.

- Vaspitana sam da sve probleme u braku rešavam u kući, tako da nisam i ne planiram da podnosim tužbu protiv mog, još uvek zakonitog, supruga. Ni roditeljima nisam govorila šta se dešavalo. Saznali su tek kada sam ga napustila i vratila se u rodni Niš - navela je bivša učesnica "Farme" koja je dodala da je još u šoku i da ne zna šta sada tačno oseća prema mužu.

- Sigurna sam da ga ne volim. Isto tako, nisam naučena ni da mrzim. Ne znam kako bih opisala ovo što osećam prema čoveku kojeg sam volela više od života i za kog sam se udala iz ljubavi - zaključila je misica koja je odlučna da se razvede od crnogorskog pevača.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko...

    13. januar 2014 | 22:56

    Jovana..znamo se iz studia ;)

  • Biologicarka

    14. januar 2014 | 06:38

    Probleme u braku resava u kuci...zato si se od kuce obratila medijima :)

  • TRJOVAN

    14. januar 2014 | 00:57

    Kad vidim ovakve debilke sa estrade i nzm vec bude mi zao sto ovi muzevi nisu dovrsili zapoceto. A i oni su kreteni sto su nasli takve zene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA