Dado Polumenta uz gudače Filharmonije predstavio novi album! (FOTO) (VIDEO)

- Još uvek ne mogu da sredim utiske jer su se ispunili svi moji snovi. Hvala novinarima, kolegama i prijateljima što su uveličali ovaj jako bitan događaj u mom životu - rekao je popularni pevač

  • 1

Uz gudački trio Filharmonije, Dado Polumenta je sinoć u Zemunu predstavio novi album "Ne dam ja na tebe", a među gostima na promociji su bili Šako Polumenta, Boban Rajović, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Viki Miljković, Buba Miranović, Dara Bubamara i drugi.

Dok su gosti uživali u šampanjcu i bogatoj trpezi, popularni pevač je u pratnji tri devojke iz Filharmonije izveo akustičnu verziju naslovne numere, što su prisutni pozdravili burnim aplauzom. Uz vatromet, Dado je isekao tortu koju je dobio na poklon od svoje izdavačke kuće "Siti rekords", a odlično raspoloženi Polumenta nije krio svoje zadovoljstvo promocijom.

- Meni se sve jako dopalo. Još uvek ne mogu da sredim utiske jer su se ispunili svi moji snovi. Hvala novinarima, kolegama i prijateljima što su uveličali ovaj jako bitan događaj u mom životu. Prezadovoljan sam kako je sve izgledalo a najviše su me oduševile čestitke kako kolega tako i novinara koji stalno posećuju slične događaje a moju promociju su ocenili kao nesvakidašnju  - rekao je Dado koji je demantovao da se na promociji nalazi i njegova lepša polovina.

- Uz mene su četiri žene. Tri su iz Filharmonije a tu je i devojka koja je vizuelni direktor celog ovog projekta i koja je osmislila sve od najsitnijeg detalja pa do mog izgleda. Te priče nažalost nisu tačne, ja sam poslovan čovek i sve su to moji saradnici sa kojima provodim puno vremena - zaključio je Polumenta.

Pogledajte atmosferu sa promocije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angie

    16. januar 2014 | 15:07

    Pa sto krijes devojku?Zar je toliko ruzna pa nesmes da je pokazes? Ja znam ko je devojka!Jest da nije ni lepa ni zgodna ali brate nemoj da je krijes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA