Nata i Vlada uživaju na Tajlandu! (FOTO)

Pevačica je nakon spektakularnog nastupa za Srpsku novu godinu spakovala kofere i brže-bolje se uputila na Tajland, gde ju je čekao Vuksanović, koji je na ovu egzotičnu destinaciju stigao nekoliko dana ranije

  • 10

Spekulacije o navodnom raskidu Nataše Bekvalac i Vlade Vuksanovića još jednom su pale u vodu kada je pevačica nakon nastupa na Trgu u Novom Sadu spakovala kofere i otutovala na Tajland kod svog verenika, koji već nekoliko dana unazad odmara na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Iako je par uslikan zajedno 1. januara na proslavi Nove godine u Hajatu, mnogima je bilo čudno to što Vuksanović nije bio uz svoju dragu na njenom velikom nastupu za Srpsku novu godinu u Novom Sadu, međutim, ubrzo se ispostavilo da maneken u to vreme bio na Tajlandu, gde mu se sada pridružila i Bekvalčeva.

Ona je svoje prijatelje i fanove obavestila preko Instagrama da je bezbedno sletela, a ubrzo je i sve njih obradovala slikom sa Vladom, na kojoj su u romantičnom zagrljaju, kao i sa detaljima luksuznog hotela u kojem su zajedno odseli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loki

    16. januar 2014 | 14:56

    Jel ona jos ima cerku?

  • Su

    16. januar 2014 | 17:50

    Bas me zanima koliko vremena godisnje provede sa svojim detetom? Verovatno to dete vaspitavaju baka i deka,jer su roditelji prezauzeti svojom partnerima

  • Ljubisa Petrovic

    16. januar 2014 | 15:22

    Juce Cazim, danas Vlada..haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA