JAGMA ZA DEEP PURPLE: Četiri hiljade stranaca dolazi u Arenu! (FOTO)

Do sada je prodata polovina kapaciteta, a osim u Srbiji, veliko interesovanje vlada i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Austriji i Makedoniji

  • 2

Mesec dana uoči koncerta koji će legendarni bend "Deep Purple" 18. februara održati u "Kombank areni", već je prodata polovina predviđenog kapaciteta, a osim vernih fanova iz Srbije, na nastupu Jana Gilana i drugova se očekuje i oko 4.000 posetilaca iz inostranstva!

Po rečima organizatora, za koncert slavne grupe vlada ogromno interesovanje, i ulaznice se odlično prodaju ne samo u Srbiji, već i u zemljama regiona, a više od 2.000 karata je prodato u Sloveniji, Bugarskoj, Hrvatskoj i Makedoniji, kao i u Austriji, Mađarskoj i Rumuniji, gde će takođe "Deep Purple" svirati u okviru turneje "Now What?!". Očekuje se da će na beogradskom koncertu biti oko 4.000 fanova iz inostranstva.

Popularni sastav u Beograd dolazi u standardnoj postavi u kojoj se osim pevača Jana Gilana, nalaze i bubnjar Jan Pejs, basista Rodžer Glover, gitarista Stiv Mors i klavijaturista Don Ejri.

Karte za beogradski koncert po ceni od 2.490 do 3.500 dinara se mogu kupiti u Domu omladine, "Bilet centru", knjižarama "Delfi", TC "Ušće", blagajni "Arene" i drugim prodajnim mestima "Eventima".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA