DANIJEL: Jovanini švaleri da se ne javljaju, ne želim da znam da li me je varala!

"Nikad nisam posumnjao da me Jovana vara i voleo bih da tako i ostane. Ako postoji još neko s kim je možda bila tokom našeg braka, molio bih ga da se više ne oglašava", rekao je Alibabić

  • 5

Danijel Alibabić juče je doputovao u Beograd kako bi završio brojne poslovne obaveze i ujedno odgovorio na optužbe svoje supruge Jovane, koja uveliko "vlada" srpskim medijima. On je još jednom istakao da o njoj neće reći nijednu ružnu reč, ali da će svaku njenu naplatiti na sudu.

Taman kad pomislite da je priča o Alibabićima završena, isplivaju novi šokantni detalji koji su stali u čitava tri meseca braka. U pitanju je izvesni Milan Šišarica iz Novog Sada, koji se javio ni od kuda kako bi sa javnošću podelio informaciju da je navodno bio u ljubavnoj romansi sa Nikolićevom tokom njenog braka sa Danijelom.

Ova nemila informacija dočekala je pevača čim je sleteo, međutim, on je na to reagovao prilično neočekivano:

- Nikad nisam posumnjao da me Jovana vara i voleo bih da tako i ostane. Ako postoji još neko s kim je možda bila tokom našeg braka, molio bih ga da se više ne oglašava - kratko je rekao on i potom potvrdio da će rešenje za ovu skandaloznu situaciju pronaći na sudu.

- Da je istina sve to što je Jovana navela, ja bih joj dao novac koji je tražila u zamenu za ćutanje. I pred njom i pred svima mogu mirno da stojim. Biću istrajan u nameri da bude kažnjena za sve te priče. Jovanu dobro poznajem iako smo kratko bili zajedno, siguran sam da je neko savetuje i govori joj šta da radi, ali taj neko joj sigurno ne želi dobro. I da ima dokaze i ako ih rodi, ona će svakako biti kažnjena jer je pokušala nekome da iznudi novac. I pored toga što je to htela, odgovaraće za sve što je navela. Nikad nijednu ružnu reč neću reći za nju, ispoštovaću je do kraja, a verujte da bih svašta imao da kažem - rekao je pevač, i dodao da nije izgubio veru u brak.

(Telegraf.rs/Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    20. januar 2014 | 00:41

    E Crnogorac ne znas ti sta su Nislijke.Lepo je sto si pristojan i ne pricas o njoj, jer ona je sve rekla o sebi i osramotila sebe i porodicu.

  • Beogradjanka

    20. januar 2014 | 06:44

    Dokle ćete mulju davati medijski prostor?

  • Urke

    20. januar 2014 | 02:40

    Ma daj odjebite vi i ovo dvoje debila, jebalo vas novinarstvo, pavijani glupi!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA