KARLEUŠA PREKLINJE FANOVE: Ne urezujte moje ime nožem po telu! (FOTO)

"Samopovređivanje zbog ljubavi prema meni, nije način. Tu sam za vas i u dobru i u zlu", napisala je zaprepašćena pevačica na Tviteru

  • 26

Jelena Karleuša šokirala se kada je videla da je još jedan njen fan ošticom urezao njene inicijale na ruku, i ovim povodom apelovala na sve svoje obožavaoce da se ne samopovređuju zbog nje.

 

Neretko se dešava da najverniji fanovi tetoviraju reči pesama svojih idola, međutim, Karleušini fanatici, kako ona zove svoje obožavaoce, spremni su da zbog svoje miljenice pretrpe mnogo veći bol.

 

 

Naime, Jelena je nedavno objavila fotografiju na kojoj nožem urezuje reč "perfect" na ruku, koja je izgleda poslužila kao primer jednom njenom vernom fanu, koji je na svoju podlakticu oštricom ispisao inicijale svoje omiljene pevačice.

 

 

- Molim fanove da ovo NE RADE. Samopovređivanje zbog ljubavi prema meni, nije način. Tu sam za vas i u dobru i u zlu - napisala je prestravljena pevačica.

 

Ovo nije prvi put da se Jelena susreće sa morbidnim gestovima svojih obožavalaca, te je sredinom prošle godine još dvoje fanova uradilo istu stvar.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • frodo

    20. januar 2014 | 11:50

    Biti fan ove je mnogo ozbiljnija dijagnoza od puke želje za samopovređivanjem.

  • Lesa990

    20. januar 2014 | 11:51

    Bolid

  • snezana

    20. januar 2014 | 12:28

    Molim Boga da ovu neko od rodbine konacno odvede lekaru. Mozda ce tad i svi njeni fanovi otici za njom tamo gde im je mesto, dok ne bude prekasno za sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA