Kim Kardašijan zbog ogromne guze plaća krojača 5.000 dolara dnevno!

Starleta je angažovala 23-godišnjeg dizajnera kako bi joj prekrajao sve farmerke po njenoj meri, budući da zbog prevelike zadnjice ne može da stane u džins konvencijalnih dimenzija

  • 11
Kim Kardašijan Foto: Instagram/kimkardashian

Najpoznatija američka starleta Kim Kardašijan angažovala je ličnog krojača Kornelijusa Klaja koji je njoj i njenom suprugu Kanje Vestu na raspolaganju 24 sata, i kojeg plaća "tričavih" 5.000 dolara dnevno!

Naime, starleti je neophodan lični krojač kako bi sve njene pantalone i farmerice mogao da prekroji po njenoj meri, budući da zbog prevelike zadnjice ne može da stane u džins konvencionalnih dimenzija.

- Kim ima struk veličine 36, dok joj je zadnjica veličine 42, pa često kupi broj veće pantalone koje 23-godišnji dizajner prekroji i suzi u struku. Visoka je samo 157 centimetara, pa ih mora i skratiti kako bi joj dobro pristajale - otkrio je izvor za "Dailymail".

Klaj se prvi put sreo sa Kardašijanovima tokom jednog šopinga, gde ga je Kanje Vest zaustavio zbog njegovog ekscentričnog izgleda, te su razmenili i-mejl adrese. Ubrzo nakon toga, selebriti par zaposlio je mladog studenta, koji je napustio koledž zbog ove nesvakidašnje ponude.

Kada je ovaj dobro plaćeni krojač u pitanju, zanimljivo je i to da je na koledžu odbio da nosi uniformu, već se na nastavi pojavljivao u sopstvenoj kreaciji, ali i da je opsednut Niki Minaž.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA