SENDVIČ-MAJSTOR: Danijel ponovo ismeva Jovanu! (FOTO)

Pevač je na Instagramu okačio sliku kako sa prijateljima jede sendviče, što je samo jedna u nizu "prozivki" na račun misice koja se žalila da je u braku sa Alibabićem jela sendviče tri puta dnevno

  • 14

Posle više nego iscrpnog medijskog raskantavanja Jovane Nikolić i Danijela Alibabića, pevač je odlučio da čitavu halabuku okrene na šalu i još jednom "isproziva" svoju nekadašnju dragu.

Naime, Jovana se na sva usta žalila kako je u braku sa Danijelom živela na ivici egzistencije, te da je svakodnevno jela samo sendviče. Na ovu banalnu tvrdnju Danijel je odgovorio kroz smeh, a sa njim se složio i ostatak populacije, te je mlada Nišlijka izgleda "sama upala u svoju jamu".

Alibabić se najpre na račun sendviča našalio u emisiji "Amidži šou", gde je voditelju i njegovim pomoćnicima pri gostovanju doneo sendviče u studio, a kasnije na Tviteru napisao da je konačno za promenu pojeo burek, što je izazvalo niz pozitivnih reakcija, dok su mu mnogi tviteraši na profil kačili slike svojih sendviča.

Ovoga puta, pevač je na svoj Instagram profil okačio sliku kako sa prijateljima jede naravno sendviče, te je njegova namera da "isproziva" bivšu, i bez njegovog posebnog komentara, očigledna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladicaj

    25. januar 2014 | 11:41

    Xaxa, dobra fora! Jovani se nista ne odvija kako je planirala.

  • FADILJ VOKRI DO KOSKE

    25. januar 2014 | 12:03

    Samo jako danijele objasni mutavoj dziberki gde joj je mesto

  • Paradox

    25. januar 2014 | 14:07

    Aj skini nam se više s kičme pederu (i karakterni) i ti i ona tvoja. Medijski mulj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA