ŠOKANTNI GREMI: Masovno gej venčanje i erotična Bijonse (FOTO) (VIDEO)

Na sinoćnoj ceremoniji, na kojoj je skrenuta prilična pažnja na istopolne brakove, glavna priznanja je osvojio sastav "Daft Punk" i novozelandska pevačica Lordi

  • 7

Popularna francuska grupa "Daft Punk" i tinejdžerska zvezda sa Novog Zelanda Lordi osvojili su najvažnije "Gremi" nagrade na sinoćnjoj ceremoniji na kojoj je skrenuta prilična pažnja na istopolne brakove.

Kako prenose strani mediji, prvi put u istoriji američkih nagrada 33 para, kako istog pola tako i mešovitog, venčala je Kvin Latifa uz himnu za gej prava dvojca Maklmor i Rajan Luis "Same Love". Madona se pokavila u belom odelu i sa kaubojskim šeširom kako bi zatvorila ceremoniju uz numeru "Open Your Heart".

Glamurozno okupljanje muzičke industrije okupilo je i dvojicu preostalih Bitlsa - Pola Makartnija i Ringa Stara koji su zajedničkim nastupom obeležili 50 godina od proboja benda na američku televiziju.

Kada je reč o nagradma, već pomenuti duo "Daft Pank" otišao je kući sa Gremijem za album godine "Random Access Memories" i snimkom godine za "Get Lucky". Da podsetimo su 1990-tih formirali Tomas Bangalte i Gi Manuel de Omem Kristo i pioniri su elektronske densk muzike koja je nedavno progutala američki mejnstrim pop.

Novozelandska muzička zvezda Lordi (17) osvojila je Gremija za pesmu godine sa hitom "Royals", dok su  Maklmor i Rajan Luis dobili su Gremija kao najbolji novi muzičari i tri druge nagrade u rep kategorijama.

Sinoćnja dodela Gremi nagrada, 56. po redu, protekla je u znaku novajlija budući da je veći broj nagrada od 82 kategorije otišao u ruke novih, mladih umetnika.

Kejsi Musgrejvs (25) dobila je nagradu za najbolji kantri album "Same Trailer Different Park" dok su rokeri "Imagine Dragons" najbolji rok izvođači. Makartni (71) udružio se sa bivšim članovima grupe "Nirvana" kako bi dobio Gremija za najbolju rok pesmu za "Cut Me Some Slack".

Na sinoćnjoj dodeli "Gremi" nagrada nastupili su Bijonse sa svojim suprugom, reperom Džej Zijem, zatim "Nine Inch Nails", "Queens of the Stone Age", Dejv Grol, pevačica Pink i ostali.

Pogledajte nastup Farela Vilijamsa, Stivija Vondera i sastava "Daft Punk" na dodeli "Gremi" nagrada

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    27. januar 2014 | 12:02

    Pa dobro treba da se siri ljubav, jer realno niko od nas, pa ni ja, ne zna da li ce njegovo dete sutra biti gej ili ne .

  • Ljubav-je-ljubav

    27. januar 2014 | 11:57

    I, šta je ovde šokantno?

  • Grrr

    27. januar 2014 | 14:26

    Djavo vlada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA