Soraja snima spot sa Kristijanom Golubovićem

Starleta će uskoro ekranizovati svoju prvu pesmu, a najavljuje pravo visokobudžetno uživanje, u kojem se kao glavni glumac, pojavljuje Golubović

  • 6

Starleta Soraja Vučelić rešila je da ode u pevačice! Snimila je prvu pesmu, a uskoro će početi da realizuje i video-ostvarenje, koje će biti pravi hit i nešto sasvim novo kod nas.

Naime, kako saznajemo, Sara priprema visokobudžetni spot koji će ličiti na pravi mali film! Dugo je razmišljala koga bi mogla da angažuje kao glavnog glumca, i izbor je pao na Kristijana Golubovića.

- Biće to pravi film, jer je spot zamišljen kao neko ludilo i snimaćemo na više destinacija. U spotu nismo želeli manekena, već pravog muškarca, a Kristijana je produkcijski tim smatrao pogodnim i ja sam se složila i mislim da su doneli pravu odluku. Tome će da se obraduje moj mlađi brat koji puni 18 godina i jako voli Kristijana - kaže Sara za Telegraf.

Podsetimo, Golubović je krajem prošle godine izašao iz pritvora, u kojem je proveo četiri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Arsenijević

    28. januar 2014 | 09:36

    Soraja + Kristijan = IQ 23

  • Pravda za Kristijana

    28. januar 2014 | 00:49

    Bravo , super stvar , i nash Kristijan da vidi malo lepih trenutaka ! Suze mi teku kad se setim shta rade Kristijanu , a , svi znamo da je nevin . Hajde svi na proteste u centru Beograda , da pomognemo nashem bratu ! Ne trazimo nishta vishe , nego samo pravda za Kristijana !

  • milan

    28. januar 2014 | 04:17

    soraja svaka ti cast,za mene si riba broj 1 u srbiji ali hocu da ti kazem da pored izgleda jako pametno razmisljas i tako si umerena,ne znam da li te neko savetuje ali jednim tvojim poztezom potreses estradu i sve to uz jedan siroki osmeh,sto se tice izbora za kristijana kod mene imas jedan ogroman plus jer imam lepo misljenje o njemu i nadam se da cete se dobro zabaviti da i on pored malo zaboravi na lose trenutke,i da znas navijam za vas,on tebe da smuva znaci tresao bi se ceo balkan!ti ribetina a on dobar frajer !zakon si samo napred ,puno pozdrava iz ns

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA