Ilma Karahmet specijalna gošća na koncertu Doris Dragović (FOTO) (VIDEO)

"Jako mi je drago što sam dobila poziv da učestvujem u Areni jer će ovo biti moj prvi susret sa "Arenom"Ovo je za mene ogromno iznenađenje.", rekla je mlada zvezda "X Factora"

  • 9

Kao specijalna gošća na koncertu Doris Dragović u "Kombank areni" Beogradu 14. februara, nastupiće mlada, talentovana učesnica "X Factora", Ilma Karahmet, koja je na samom početku osvojila brojna srca publike. Do susreta hrvatske pevačice i devojčice iz Kiseljaka došlo je na tonskoj probi popularnog televizijskog formata.

Doris Dragović je ranije slučajno čula Ilmino izvođenje pesme Zorice Kondže "Ima jedan svijet" koje ju je oduševilo. Ispostavilo se da je poštovanje obostrano jer je Ilmi Doris jedna od pevačica kojima se divi i čije pesme zna od malena.

U vrlo emotivnom susretu, Doris je lično pitala Ilmu da nastupi na njenom koncertu što je ovu talentovanu devojčicu ostavilo bez teksta i izazvalo ogromno iznenađenje koje nije mogla da prikrije.

- Doris Dragović je jedan veliki estradni umetnik. Bilo mi je zadovoljstvo što sam uopšte stajala pored nje i što sam je upoznala. Jako mi je drago što sam dobila poziv da učestvujem u Areni jer će ovo biti moj prvi susret sa "Arenom"– rekla je Ilma Karahmet po pozivu i dodala:

- Kada me je Doris pitala da li želim da pevam sa njom, nisam mogla da verujem da se to dešava. Odmah sam otrčala i rekla tati. Ovo je za mene ogromno iznenađenje. Od pesama Doris Dragović najupečatljivija mi je "Marija Magdalena" sa kojom sam čak pobedila na jednom takmičenju pre par godina. Ko zna, možda se desi da nešto zajedno snimimo. To mi je velika želja - rekla je mlada zvezda takmičenja "X Factor", čije će se finale održati upravo u "Kombank areni".

Da podsetimo, ulaznice za koncerte Doris Dragović, koji će se održati 14. februara u "Kombank areni" i 8. marta u novosadskom "Spensu", u prodaji su po cenama od 1.500 do 2.900 dinara na svim prodajnim mestima  Eventima kao i na blagajnama: "Kombank arene", Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova "Kombank arene" i "Eventima".

Hrvatska pevačica će svojim novim nastupima u Srbiji podsetiti na njene hitove kao što su "Željo moja", "Marija Magdalena", "Anđeo Gabrijel", "Malo mi za sriću triba" i ostale.

Pogledajte kako je Doris Dragović otpevala numeru "Marija Magdalena" u revijalnom delu takmičenja "X Factor"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBA

    29. januar 2014 | 13:38

    Hoce li ova da se izvine ili se jos uvek pravi luda?!? Nisam bas u toku....

  • Jelena G

    29. januar 2014 | 14:00

    Pa nije ni Doris luda, skontala je da ce koncert biti pravi fijasko pa brze bolje pozvala goscu koju bi svako normalan radije slusao nego nju. Ilma prelepo peva i sama bi napunila Arenu, ne treba joj Doris.

  • Jessy

    29. januar 2014 | 13:39

    Ma ko je ta takozvana "Diva" Doris Dragović??? Nikakve pesme a glas nista posebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA