OTKRIVAMO: Evo ko je Severinin novi dečko (FOTO)

Hrvatski biznismen Luka Rajić (50) za kojeg se priča da je navodno u vezi sa popularnom pevačicom, vlasnik je brojnih firmi u Hrvatskoj i Švajcarskoj a njegovo bogatstvo se procenjuje na više od 400 miliona evra

  • 7

Jedan od najbogatijih Hrvata, biznismen Luka Rajić (50), za koga se priča da je navodno novi Severinin dečko, karijeru je započeo kao prodavac na pijaci, prvu prodavnicu je otvorio u kući dede fudbalera Darija Šimića, a danas se bogatstvo hrvatskog "kralja mleka" procenjuje na više od 400 miliona evra!

Da podsetimo, kako navode hrvatski mediji, nakon raskida sa Milanom Popovićem, Vučkovićeva je utehu pronašla u zagrljaju još jednog bogataša, i to pravog "kapitalca", budući da je Rajić vlasnik "Lura grupe" u čijem se sklopu nalazi nekoliko kompanija iz Hrvatske i Švajcarske.

Rajić je rođen 1964. u Konjicu, a sa porodicom se 1971. preselio u Sesvete kod Zagreba. Kao srednjoškolac je na pijacama prodavao raznu robu, a 1984. se zaposlio kao vozač kamiona u firmi "Dukat", a uporedo je nastavio da trguje cementom i automobilima. Zatim je iznajmio prostor u kući dede hrvatskog fudbalera Darija Šimića i tu otvorio svoju prvu samoposlugu, a nekoliko ulica dalje i kafić. Prema pisanju "Večernjeg lista", Rajić je odlično zarađivao zbog sve veće inflacije, i 1994. je za 10 miliona maraka postao većinski vlasnik "Dukata".

U naredne dve decenije Rajić je izgradio poslovnu imperiju vrednu više od 400 miliona evra, a 1996. se oženio ekonomistkinjom Bornom, sa kojom ima troje dece, Bornu, Luku i Frana. Njih dvoje su se razveli 2006, a tada se pričalo da je Luka bivšoj supruzi isplatio 40 miliona evra.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    30. januar 2014 | 12:54

    Kako im se ne gadi na nju!!!!!!

  • Synyster

    30. januar 2014 | 14:38

    Sad ce da zatrudni i sa ovim i onda do kraja zivota da zivi od bivsih muzeva koji placaju zbog dece. Ako ponestane novca - uvek moze novi pornic da snimi.

  • Djanni

    30. januar 2014 | 13:05

    Kakva ovca za sisanje pa on za bolju i nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA