SRPSKI VODITELJ ZVEZDA U AUSTRALIJI: Svetski šampion u šamaranju picom nasmejao Švarcenegera (VIDEO)

Upoznajte Karla Stefanovića, čoveka koji je svojim humorom oduševio Australijance, ali i mnoge poznate ličnosti širom sveta

  • 2

Jedan od najpopularnijih voditelja u Australiji jeste Karl Stefanović, čovek koji ima srpsko poreklo. Televizijsko je lice kanala "Nine Network" iz Brizbejna, gde već nekoliko godina radi, a postao je upamćen po tome što vodi svoje emisije na krajnje komičan i interesantan način.

Karl, koji je rođen u mestu Darlingharst, unuk je Dragića Stefanovića, koji je bio srpski zatvorenik u Drugom svetskom ratu. 2011. godine dobitnik je nagrade za najomiljenije televizijsko lice u Australiji.

U svojoj emisiji, Stefanović je intervjusao brojne poznate ličnosti, poput Arnolda Švarcenegera, a ćaskajući sa njim Karl je čuvenog "Terminatoa" pitao i koja mu je omiljenja fraza iz njegovih filmova.

Pogledajte Karlov intervju sa Arnoldom Švarcenegerom

Takođe, Stefanović je ostao upamćen i po sumanutom razgovoru sa čuvenom "Mrzovoljnom mačkom"("Grumpy Cat") koji je mnoge oduševio i nasmejao.

Pogledajte Karlov razgovor sa "Mrzovoljnom mačkom"

Poznati australijski televizijski voditelj srpskog porekla svojevremeno je pokušao da ispriča vic Dalaj Lami, međutim, nije se proslavio u toj nameri.

Pogledajte kako je Karl  pokušao da nasmeje tibetanskog duhovnog vođu

Karl ima običaj i da se našali i sa svojim kolegama na televiziji. Pogledajte kako je Stefanović "podmetnuo" koleginici tokom čitanja vesti.

Karl je i aktuelni svetski šampion u šamaranju picom. Dobro ste pročitali. Stefanović i njegov kolega koji se zove Fordo su se treskali picom i lupili međusobno čak 264 šamara.

Pogledajte obaranje ovog svojevrsnog rekorda

Karl se ovde nije zaustavio, jer je takođe pojeo i najvreliju pitu na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljanа.

    1. februar 2014 | 08:46

    Никад није споменуо своје порекло.

  • bg

    22. septembar 2017 | 13:56

    On nema ni S od Srpskog toliko o njemu , ada je Australijanac nije pa se nezna zapravo sta je koja sorta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA