Jelena Bačić Alimpić prelazi na TV Nova!

Voditeljka će navodno raditi autorsku emisiju sličnu šouu Opre Vinfri, gde će dovoditi poznate ličnosti, ali i javnosti nepoznate ljude koji će pričati o svom bogatom životnom iskustvu

  • 7

Dugogodišnju voditeljku na televiziji "Pink" Jelenu Bačić Alimpić, koja je nedavno odlučila da napusti ovu televiziju zbog neisplaćenih plata, i da pravdu potraži na sudu, publika će uskoro najverovatnije moći da gleda na televiziji "Nova", na kojoj će imati svoju autorsku emisiju.

Ona je na svačanom koktelu povodom otvaranja "Nove" za Telegraf izjavila kako bi rado volela da radi na ovoj televiziji, ali da nikako ne želi da menja svoj trenutni status frilensera (slobodnjak, prim. aut.), kao i da ima posebne uslove koje poslodavac mora da ispuni.

- Kada je pre dva meseca otišla sa televizije "Pink", Jelena je bila zatrpana ponudama medijskih kuća, koje je redom odbijala, jer je želela da se posveti pisanju. Međutim, Televizija "Nova" joj je ponudila da radi autorsku emisiju koja bi po sadržaju bila slična šouu Opre Vinfri, što je Jelena prihvatila. U toj emisiji, Jelena će ugostiti javne ličnosti, ali i javnosti nepoznate ljude koji imaju bogato životno iskustvo - ispričao je izvor blizak voditeljki za "Alo", dok ona nije želela da priča na ovu temu.

- Ne želim da komentarišem ništa, shvatite me, molim vas. Trenutno sam zauzeta, radim drugu ruku na rukopisu novog romana, koji uskoro šaljem lektoru, i to je zaista ono što me okupira - rekla je Jelena, koja iza sebe ima dva objavljena romana "Ringišpil" i "Pismo gospođe Vilme".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA