X FACTOR: Lorin stigla u Srbiju: Obećavam vam dobru zabavu! (FOTO)

Pobednica "Evrosonga" večeras će nastupiti u popularnom muzičkom takmičenju, gde će izvesti dve svoje pesme

  • 5

Popularna švedska pevačica Lorin će večeras nastupiti kao specijalna gošća u revijalnom delu gledanog šou programa "X Factor" koji je na program u 21 čas na televiziji "Pink".

Pobednica "Evrosonga" iz 2012. godine je sinoć sa svojim timom doputovala u srpsku prestonicu, a već na aerodromu su je sačekali brojni novinari kojima je ova popularna pevačica strpljivo pozirala nekoliko minuta.

- Obećavam dobru zabavu gledaocima "X Factora"! - rekla je vidno raspoložena Lorin.

Kako saznajemo, pobednica "Evrosonga" će  ceo današnji dan provesti radno, a večeras će u šou program pevati dve svoje pesme.

Finalisti "X Factora" su oduševljeni činjenicom da će se sresti sa ovom muzičkom zvezdom, a verujemo i da će Željko Joksimović provesti malo vremena sa Lorin, budući da se njih dvoje poznaju još od Evrovizije 2012. godine.

U večerašnjem šouu, kao i svakog utorka gledaćemo u duelu dva kandidata sa najmanje glasova publike, a zatim će posle "pesama spasa" četvoročlani žiri doneti odluku ko napušta takmičenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    4. februar 2014 | 13:54

    A jel se obrijala ispod pazuha? Ili ce srpkinje da furaju novi fazon?

  • darkooo

    4. februar 2014 | 17:40

    Loreen stigla a organizatore boli uvo za publiku... Nemoguce je bilo prijaviti se jer kako kazu publika je formirana unapred (drugim recima stalno isti ljudi) a o neljubaznosti tek da ne pricam... VELIKI MINUS I SRAMOTA

  • luna

    4. februar 2014 | 15:10

    @mudrac procitaj tekst pa ces znati ko je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA