EKSKLUZIVNO: Sara i Ivan u vezi! (FOTO)

- Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na Farmi, zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena posle, period koji se Ivan i ja nismo čuli, bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falio nam je naš odnos. Naše emocije su sada jače nego ikad. Verujem da će nam ljubav ojačati - napisala je manekenka

  • 24

Iako nema ni mesec dana otkad je raskinula sa Akijem, Sara Trajanović se smuvala sa Ivanom Marinkovićem! Poznato je da su golupčići nekoliko puta demantovali da su zajedno, ali su emocije očigledno učinile svoje.

Povodom ove vesti, oglasila se i sama Sara, koja je sa prijateljima na Fejsbuku podelila oduševljenje, ali i tugu što će dragog morati da napusti na neko vreme zbog puta u Istanbul.

- Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na Farmi, zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena posle, period koji se Ivan i ja nismo čuli, bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falio nam je naš odnos. Naše emocije su sada jače nego ikad. Verujem da će nam ljubav ojačati - napisala je manekenka, između ostalog.

Još jednom se obistinilo ono - gde ima dima, ima i vatre. Pa, puno sreće u ljubavi novom farmerskom paru.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA