Evo kako holivudski glumci pričaju o Srbima! (VIDEO)

Pogledajte kako su se brojnim holivudskim serijama poput, "Dva i po muškarca" i "Dosije Iks", spomiljali pripadnici našeg naroda

  • 19

U brojnim holivudskim filmovima i serijama akteri su Srbi i Srbija. U ovim ostvarenjima često se može čuti i naš jezik. Predstvavljamo vam scene iz inostranih filmskih i serijskih ostvarenja u kojima se spominju Srbi, Srbija i srpski jezik.

Serija "Dva i po muškaraca"

U jednoj od epizoda čuvene komične hit serije Čarliju Harperu (koga glumi Čarli Šin) požalio se komšija koji mu je uplakano priznao da ga žena vara sa Srbinom. Pogledajte kako to izgleda:

Serija "The Exes"

I u ovom američkom sitkomu nije moglo da se prođe bez srpskog jezika i Srba, odnosno Srpkinja. Može se jasno čuti kako glavni akteri razgovaraju na našem jeziku. Pogledajte njihovu konverzaciju:

Serija "Sajnfeld"

Džeri Sajnfeld i kompanija su takođe iskoristili priliku da pričaju o Srbima. Pogledajte kako i na koji način:

Serija "Nikita"

U rimejku čuvene serije negativka pod imenom Amanda priznala je da mrzi Srbiju:

Serija "South park"

U čuvenoj animiranoj hit seriji spomenuto je nešto srpsko, mada ne u najsrećnijem kontekstu:

Serija "Happy Endings"

Popularna američka glumica Eliša Katbert je u ovom ostvarenju pričala koleginici na srpskom jeziku:

Serija "Dosije Iks"

O našem narodu se pričalo i o čuvenoj seriji u kome su glavne uloge tumačili Dejvid Duhovni i Džilijen Anderson. U epizodi "Bad blood" Molder je objasnio Skali da je za Srbe crvena kosa obeležje za vampire.

Film "Killing Season", Džon Travolta

filmu “Killing season” poznati glumac Džon Travolta glumi Srbina. On ulazi u kafanu i sastaje se sa osobom koja mu prodaje dosije. Za ovu priliku, Travolta je progovorio i srpski:

Serija "Kad lišće pada"

Za kraj, nešto što ne dolazi iz Holivuda. U turskoj seriji "Kad lišće pada" jedan od junaka ovog ostvarenja sluša hit "Pitbul terijer" grupe "Zabranjeno pušenje":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA