Severina i Milan u sudu ostali pet sati! (VIDEO)

Iako je radno vreme suda do 15:30 sati, zbog ovog slučaja, koji je već nekoliko puta odložen, sudije su sat i po vremena ostale duže, a nakon iscrpnog boravka u sudnici, Milan je izašao nasmejan, dok je pevačica imala kiseli osmeh na licu

  • 5

Severina i Milan Popović još uvek biju bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandom, a prilikom ove posete sudu u Zagrebu, nekadašnji partneri zadržali su se čak pet sati na saslušanju budući da je hrvatska pevačica čak dva i po sata davala iskaz!

Iako je radno vreme suda do 15:30 sati, zbog ovog slučaja, koji je već nekoliko puta odložen, sudije su sat i po vremena ostale duže, a nakon iscrpnog boravka u sudnici, Milan je izašao nasmejan, dok je Seve na licu imala kiseli osmeh!

- Zadovoljan sam današnjim danom i kako se sve odvijalo, ali zbog tajnosti procesa ne smem vam ništa više reći - izjavio je srpski biznismen za hrvatski portal 24sata.hr

S obzirom na to da je ovo bilo poslednje ročište, konačna odluka o starateljstvu očekuje se sledećeg meseca.

Takođe, ono što je dosta pažnje privuklo jeste i odevna kombinacija Severine, koja je od glave do pete obukla u crveno, te nije bilo šanse da prođe neopaženo.

Video sa suđenja u Zagrebu možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    13. februar 2014 | 19:22

    Tragično je što je dete u sredini toga "tajfuna" očito je da ga Severina koristi zbog svojih sebičnih interesa, takođe je žalosno što je Milan pokazao svoj interes za dete nekoliko meseci posle rođenja, a sada je žrtva pohlepe i niskih interesa. Iako sumnjam u objektivnost hrvatskog suda, mislim da će ovaj put doneti objektivnu presudu, Severini će pripasti starateljstvo, ali će Milan dobiti sva prava koja mu kao drugom roditelju pripadaju i bez nekih zabrana kao što je bilo do sada. Ako Severina može bez pitanja Milana voditi sina na Maldive i u Austriju, valjda će dozvoliti Milanu da dovede sina u Srbiju ?

  • RS

    13. februar 2014 | 19:26

    Kako je ta severina ruzna. Meni se uopste ne svida.

  • Bane

    14. februar 2014 | 08:32

    Pa,ta severina sta bre ona zamislja staje ....losa osim pornica sto je video ceo svet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA