KAMENČINA: Pogledajte verenički prsten koji je Džoni Dep dao 22 godine mlađoj Amber! (FOTO)

Holivudski zavodnik i zanosna glumica zablistali su na crvenom tepihu u Los Anđelesu, dok su svi prisutni zurili u dijamantski prsten koji je zasijao na domalom prstu Herdove

  • 3

Vest da se selebriti par Džoni Dep (50) i glumica Amber Herd (28) konačno verili odjeknula je u svim medijima, te su na premijeri filma "3 Days To Kill" sve oči bile uprte u njih dvoje - i naravno dijamantski prsten koji je blještao na ruci zanosne plavuše.

Holivudski zavodnik i njegova 22 godine mlađa verenica pojavili su se u elegantnom izdanju na crvenom tepihu u Los Anđelesu, gde su pred kamerama osim pogleda, razmenjivali i poljupce.

O dokazu ljubavi svedoči i skupoceni "kamenčić" za koji je za svoju dragu izabrao Dep, a ako je sudeći po veličini, 50-godišnji glumac izdovjio je popriličnu svotu novca.

Par se upoznao na snimanju fila "Dnevnici ruma" 2011. godine, kada je navodno otpočeo svoju romansu, zbog koje je, kako se šuškalo, 2012. godine okončao 14-godišnju vezu sa francuskom glumicom Vanesom Paradi sa kojom ima dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA