GRUDI I GUZA NA IZVOLTE: Ana Nikolić pozira gola! (VIDEO)

- Saznala sam da se jedno šest meseci unazad vodi jedna plaćena, negativna marketinška kampanja o meni, sa ciljem da uruši moj imidž - kaže lepa pevačica

  • 13

Pevačica Ana Nikolić slikala se gola ispod providne haljine za jedan domaći nedeljnik. Tom prilikom, Ana je za Ekskluziv pričala i o Ćazimu Osmaniju, ali i o mnogim drugim muškarcima sa kojima je povezuju.

- Saznala sam da se jedno šest meseci unazad vodi jedna plaćena, negativna marketinška kampanja o meni, sa ciljem da uruši moj imidž. Prvi put u svojoj karijeri nisam ljuta na novinare, jer to nema veze sa vama. To su neki ljudi koji žele da me sruše - rekla je Ana na konto priča o albanskom mafijašu i ostalim muškarcima sa kojima je navodno bila u vezi.

Pevačica je vidno smršala, te ne čudi što se odmah upustila u provokativn poziranje pred fotoaparatima.

Video pogledajte OVDE.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banjaluka

    14. februar 2014 | 21:40

    Svaka čast.Ako su ovo i slične stvari za uzor mladima onda si Srbijo nisko pala a dotičnu gospođu treba dati nekim dobrom crncu.

  • Ex sns

    14. februar 2014 | 21:32

    Pa zena je pevaljka,ne znam sta je cudno tu?

  • Neprocenjiva

    14. februar 2014 | 22:09

    Od Ane nikad i nismo ocekivali neki pametan potez... To je ipak samo ana... Ako nastavi ovim tempom za par godina bice prilicno pohabana ana...bila lepa devojka....nekad...dok je bila...svoja kudikamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA