Majli Sajrus simulira seks i oralno zadovoljava "Bila Klintona"! (FOTO) (VIDEO)

Mlada pevačica je šokantnim i provokativnim nastupom u Vankuveru započela svetsku "Bangerz" turneju

  • 14

Šta god da vam je palo na pamet, a da je provokativno, i često ispod granice dobrog ukusa, Majli Sajrus je sinoć uradila na otvaranju svoje turneje "Bangerz" u Vankuveru!

Dovoljno je pomenuti da je oskudno obučena jahala na ogromnom hot-dogu, da je simulirala masturbaciju, kao i da oralno zadovoljava imitatora nekdašnjeg američkog predsednika Bila Klintona...

To je bio tek početak, mlada pevačica je zatim spopala i seksualno "iskoristila" plišanu lutku medveda, a publiku je, naravno, oduševila, kada se na bini pojavila u toplesu, prekrivena farbom.

Tu je bilo i neizbežnog tverkovanja i raznih drugih zanimacija za navijače, a zanimljivo je da u nijednom od desetina izveštaja sa koncerta u "Rodžers areni" ne može da se pročita kako je Majli pevala, i kako je publika uopšte reagovala na njene scenske egzibicije.

Pogledajte snimak sa koncerta Majli Sajrus u Vankuveru:

(Telegraf.rs/ Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    15. februar 2014 | 22:37

    Kad počne da plazi ovaj jezik naježim se koliko je odvratna. Ne znam samo šta im to toliko fali u životu da moraju da izigravaju idiote. Prvo Rijana pa sad i ona. Udare ih pare i slava postanu besni počnu da se drogiraju i sve su popularniji. Fuj! Jedina je Kristina Agiler koja je od buntovnice postala normalna osoba. Svaka joj čast. Ovo ostalo je običan šljam.

  • Feki

    15. februar 2014 | 22:16

    Gora od kurve

  • Lionac

    15. februar 2014 | 22:50

    Debilka retardirana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA