GOCA TRŽAN O BIVŠEM: Jutros je jedan otac slomio srce svojoj devojčici!

"Ne volim da vidim uplakanu moju devojčicu i da joj je srce slomljeno. Eto, bilo je jače od mene, pa sam napisala na Tviteru kako se osećam, možda nije trebalo", rekla je pevačica za Telegraf

  • 22

Da pevačica Goca Tržan još uvek nije izgladila odnose sa bivšim supružnikom Ivanom Marinkovićem, potvrđuje i to što mu je jutros javno zamerila što je rasplakao njihovu ćerkicu Lenu.

Temperamentna pevačica nije mogla da sakrije raočaranje, te se oglasila na Tviteru, a ova dirljiva scena pogodila je njene brojne prijatelje i fanove.

- Jutros je jedan otac slomio svojoj devojčici srce. Nek mu je prosto... - napisala je ona, dok su se ispod statusa, pored reči podrške, nizali i komentari kako takve stvari ne treba da iznosi u javnost.

- Ne volim da vidim uplakanu moju devojčicu i da joj je srce slomljeno. Eto, bilo je jače od mene, pa sam napisala na Tviteru kako se osećam, možda nije trebalo. Nisam znala da je veći prioblem to što sam ja to napisala, nego to što se zapravo desilo. To je kao kada je veća sramota kada žena prizna da je muškarac tuče, nego to što on zapravo radi - rekla je pevačica za Telegraf, iako nije želela da otkriva šta se zapravo desilo između nje i Marinkovića.

Ivan se nije javljao na telefon, niti se ovim povodom oglasio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZMRKI

    17. februar 2014 | 12:53

    Koja krava...

  • Samo ja

    17. februar 2014 | 13:00

    Jadni ste oboje i jadno vase dete sa vama. Resavajte vase nesuglasice u 4 oka a ne iznosi prljav ves javno pa kao ne volim sto me povezuju sa njim. A sama ga spominjes uvek

  • romanticni zmaj

    17. februar 2014 | 13:00

    goco dosadna si! cuti i drzi to za sebe. sta iznosis svoj problem u javnost, mogla si i na bilbord okaciti. uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA