NE OPRAŠTA: Nata obrisala sve slike sa Vladom! (FOTO)

Bekvalčeva se izgleda gorko pokajala zbog veze sa manekenom, te je njen Instagram profil ostao bez ijedne zajedničke fotografije

  • 13

Iako je pre samo par nedelja na sva usta proslavljala ljubav sa Vladimirom Vuksanovićem, Nataša Bekvalac nakon definitivnog raskida odlučila je da zauvek stavi tačku na ovu ljubavnu priču. O tome svedoči i to što je novosadska barbika obrisala sve do poslednje fotografije sa bivšim.

Pevačica i maneken na nedavnom odmoru na Tajlandu nisu propuštali da svakodnevno obraduju svoje prijatelje i fanove o aktivnostima - od romantičnog zagrljaja, preko slika sa majmunom i egzotičnom karnevalskom igračicom, sve do strasnih poljubaca.

Nata se, izgleda, pokajala, te je čvrsto rešila da sve što je ikada postojalo sa Vuksanovićem obriše, te je tako pretrpani Instagram Bekvalčeve, ostao bez ijedne slike zaljubljenog para.

Na njenu nesreću, prelepe trenutke u Vladinom zagrljaju teško da će zaboraviti, budući da su mediji brujali o svakom njihovom koraku, te je internet preplavljen njihovim zajedničkim fotografijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA