ŽELJKO ŠAŠIĆ: Blant je mali miš i mislim da je nešto dunuo

"Ne znam ko je taj Džejms Blant i da nije dovoljno popularan da bi se njegovo mišljenje uvažavalo", rekao je srpski pevač

  • 9

Brojne poznate ličnosti osobe osudile su nedavnu izjavu britanskog pevača Džejmsa Blanta, koji je u emisiji "Top Gear" rekao da su on i njegov odred tokom vojne agresije na Kosovu i Metohiji 1999. goidne "us*ali Srbe od bombardovanja". Povodom toga oglasio se i Željko Šašić, koji smatra da Blantovo mišljenje nije relevantno uvažavanja.

- Ne znam ko je taj Džejms Blant i da nije dovoljno popularan da bi se njegovo mišljenje uvažavalo. Naravno, mislim da kao umetnik treba da ima svoje mišljenje. On je jedan mali miš i mislim da je nešto dunuo - rekao je srpski pevač za "24 sata".

Ispad Džejmsa Blanta takođe je prokomentarisao i frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević.

- Znam ko je Džejms Blant, slučajno sam gledao neke njegove spotove i nisam oduševljen onim što radi. Što se njegove izjave tiče, neka dođe u Srbiju ko god želi, mi smo dobra zemlja, otvorena i za neprijatelje - rekao je Bora Čorba.

Da podsetimo, Cane Partibrejkers isto je kritikovao Džejmsa Blanta, nazvavši ga je totalnim kretenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA