MODELSICE: Izgladnjujemo se da budemo seksi! (FOTO)

- Ponosne smo na svoja lica i tela i nema razloga da se skrivamo. Na negativne komentare se ne obaziremo, to nas ne zanima. Srećne smo i zbog novog kalendara i mislimo da je najbolji koji smo do sada uradile - kaže Anastasija Buđić

  • 7

Seksi grupa "Models" predstavila je mini-album sa četiri singla sinoć u jednom beogradskom klubu. Lepotice su u šljaštećim bodijima zaludele prisutne, budući da su provokativno pozirale foto-reporterima.

Tom prilikom, prokomentarisale su priče na račun izgleda, ali i pevačkom talenta.

Ponosne smo na svoja lica i tela i nema razloga da se skrivamo. Na negativne komentare se ne obaziremo, to nas ne zanima. Srećne smo i zbog novog kalendara i mislimo da je najbolji koji smo do sada uradile - rekla je Anastasija Buđić za Mondo.

Lepotice su prokomentarisale i kako održavaju vitku liniju, da li jedu brzu hranu i uopšte, koliko treniraju.

- Teško održavamo liniju, praktično se izgladnjujemo, radimo gimnastiku i trčimo - kažu devojke.

Ipak, jedna sitnica ostala je enigma, koja od njih šest je zaljubljena i emotivno ispunjena.

- Menadžer nam je zabranio da o tome pričamo, ostavićemo vas u neizvesnosti - rekla su kroz smeh devojke koje čine prvu postavu, Anastasija Buđić, Dragana Rogojević, Mila Kaluđerović, Ivana Žigić, Dragana Mitar i Ružica Veljković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    22. februar 2014 | 14:40

    Jao svinje jedne, kao nista ne jedete i morate na operacije da biste licile na nesto i jos treba da nam bude zao vas?? Sve moje drugarice jedu normalno, i veceravaju i brzu hranu i ne vezbaju skoro uopste pa izgledaju bolje od vas kao i velika vecina devojaka. Vama dzabe sve, gaborke bile, gaborke ostale, dzaba vam bogati matorci koji finansiraju vas remont, lepotice od vas nikada nisu bile niti ce biti. Ne znam zasto uopste forsiraju i vas i onu Soraju, prvo trebate da vratite konjima glave pa onda mozda nekom i budete lepe.

  • Skawe

    22. februar 2014 | 12:08

    Ja pojedem pljesku,pa sendvic,pa palacinku i sve to sa coca-colom i dalje me zele :)

  • Jelena

    22. februar 2014 | 14:54

    Vrlo poucan i nadahnut naslov i tekst za sve mlade devojke-devojcice... Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA