JOVANA: Samo da više nikad ne vidim Danijela!

- Ja ću se pojaviti na sudu jer sam savesni građanin. Uostalom, ja sam i pokrenuo postupak za razvod braka. Drugu stranu ne bih komentarisao - dodao je pevač

  • 6

Jovana i Danijel tokom današnjeg dana, prvi put će se sresti i pojaviti na sudu u Podgorici, kako bi okončali svoj brak. Jovana Alibabić se nada da više neće videti svog, još uvek zakonitog, supruga.

- Samo da se više nikada ne vidimo. Ja sam u Podgorici sa advokatom, da to sve završim više. Ipak, mislim da je ovo ročište samo pokušaj suda da nas pomiri, jer su mi objasnili da je takva procedura. Od toga nema ništa, jer mi ne pada na pamet da se nakon svega mirim s Danijelom. Otišlo je sve predaleko, i jedva čekam da opet budem slobodna žena - kaže za "Blic“ Jovana.

Danijel je imao nešto kraći odgovor.

- Ja ću se pojaviti na sudu jer sam savesni građanin. Uostalom, ja sam i pokrenuo postupak za razvod braka. Drugu stranu ne bih komentarisao - dodao je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA