Umro Lepi Bora iz "Slatkog greha"! (VIDEO)

- Nedostajaće mi njegov specifičan humor, ljudska toplina i veliko srce - rekla je za njegova velika prijateljica Brena, dok je Saša Popović zatečen i potresen njegovom smrću

  • 9

Lepi Bora iz benda "Slatki greh", preminuo je danas nakon teške bolesti. Ostaće upamćen kao najbucmastiji i najveseliji muzičar osamdesetih.

Iako rođeni Beograđanin, Trifunčević je dugo živeo u Novom Sadu. Svirao je gitaru, klavijature i violinu, iako je u "Slatkom grehu" uglavnom je bio šoumen.

- Odlazak Lepog Bore iliti Makse kako smo ga mi zvali u bendu, veliki je gubitak ne samo za njegove najmilije, nego i za nas njegove kolege i prijatelje. Kada je Lepa Brena startovala kao brend, hteli smo da ima nekog simpatičnog veseljaka koji je ludo zaljubljen u nju, a ona ga ne primećuje, pa je izbor pao na Maksu kog smo prekrstili u Lepog Boru. Imali smo nekoliko zajedničkih, duetskih numera, ali i bezbroj zajedničkih, veoma uspešnih koreografija. Nedostajaće mi njegov specifičan humor, ljudska toplina i veliko srce - rekla je za njegova velika prijateljica Brena.

Početkom devedesetih, s raspadom Jugoslavije i "Slatkog greha", Bora mikrofon i vrcave scenske kostime zamenjuje proizvodnjom i veleprodajom čaja za mršavljenje "super mršavko".

I pored toga sto je imao tri bajpasa, odlično se osećao, nikada se nije žalio, pa sam shodno tome veoma iznenađen, zatečen i potresen njegovom smrću - kaže Saša Popović.

Lepi Bora biće sahranjen u četvrtak na Gradskom groblju u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/ Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA